Δείχνουν τον Σπύρο Χριστοδούλου ως τον ληστή των 500.000 ευρώ

Ποια είναι τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται για την ληστεία του μισού εκατομ. ευρώ; Ποιος είναι ο Σπύρος Χριστοδούλου που κατηγορείται;

To Aρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. με ανακοίνωση που εξέδωσε επιβεβαίωσε την αποκάλυψη του Fimotro για την ληστεία στην Αιδηψό του μισού εκατ. ευρώ με δράστη τον καταζητούμενο Σπύρο Χριστοδούλου, παλιό φίλο του Αμερικανού δραπέτη Πίτερ Σέντομ.

Στο πλαίσιο της έρευνας της Ασφάλειας Χαλκίδας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός από τους τρεις δράστες για την ληστεία που έγινε τον Απρίλιο του 2011.

Πρόκειται για έναν 42χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και Νομοθεσία περί όπλων, η οποία υπεβλήθη στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Χαλκίδας.

Ο Σπύρος Χριστοδούλου κατηγορείται πως την 20-04-2011 το μεσημέρι, μαζί με δύο ακόμη συνεργούς του, των οποίων τα στοιχεία ταυτότητας διερευνώνται, εισήλθαν, χωρίς να έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, στην τράπεζα και με την απειλή πιστολιών, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν συνολικά από το κεντρικό χρηματοκιβώτιο, το Α.Τ.Μ. και τα ταμεία, το χρηματικό ποσό των (426.760) ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο, εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας η μεγαλύτερη ένοπλη ληστεία, που είχε γίνει τον Αύγουστο του 2005, σε υποκατάστημα τράπεζας στη Χαλκίδα, με λεία – 450.000 – ευρώ.

Διαβάστε πώς η αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει την κινηματογραφική ληστεία του Μουσείου της Αρχαίας Ολυμπίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.