#

Πού θα γίνει ομαδική ερωτική συνεύρεση πριν το τέλος του κόσμου

Πού αποφάσισαν να κάνουν ομαδική ερωτική συνεύρεση πριν έρθει το τέλος του κόσμου; Ποια η πραγματική ιστορία για το τέλος του κόσμου;

Σύμφωνα με το «παρεξηγημένο» ημερολόγιο των Μάγια, Το τέλος του κόσμου θα έρθει στις 13:11 ώρα Ελλάδος. Αστεροειδείς θα χτυπήσουν τη γη, οι δρόμοι θα ανοίξουν και θα καταπιούν αυτοκίνητα και ανθρώπους, η θάλασσα θα πνίξει τα βουνά. Έρωτας μέχρι τελικής πτώσης.

Ενόψει της ημέρας που έρχετε το τέλος του κόσμου λοιπόν, ένα ζευγάρι Ελβετών στη Λωζάνη, με αίσθηση του χιούμορ, φρόντισε να επικοινωνήσει μέσω Facebook την ιδέα για μια ομαδική ερωτική συνεύρεση λίγη ώρα πριν την συντέλεια. Ετσι μέσω της σελίδας «Organisons une grosse partouze avant la fin du monde 2012» στην οποία ήδη 700 άνθρωποι έχουν δηλώσει συμμετοχή, μπορεί κανείς να βρει τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να… αποχαιρετήσει τον μάταιο τούτο κόσμο κάνοντας έρωτα μέχρι τελικής πτώσης.

Δεν είναι όμως μόνο οι Ελβετοί που σκοπεύουν να τελειώσουν τη ζωή τους στο τέλος του κόσμου με αυτό τον τρόπο, καθώς και οι πολίτες της Νέας Υόρκης βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος και ονειρεύονται να πεθάνουν κάνοντας έρωτα για τελευταία φορά.

Πώς ξεκίνησε η ιστορία με το τέλος του κόσμου:

Γιατί όμως δημιουργήθηκε όλη αυτή η παγκόσμια ιστορία με το ημερολόγιο των Μάγια για το τέλος του κόσμου; Όπως εξηγεί ο αστρονόμος Ντέιβιντ Ντάρλινγκ σε άρθρο του στο περιοδικό «New Scientist» οι Μάγια είχαν ένα ημερολόγιο που βασιζόταν σε μια περίοδο ενός εκατομμύριου οκτακοσίων εβδομήντα δύο χιλιάδων ημερών. Αυτή ήταν μια συγκεκριμένη ημερολογιακή περίοδος για τους Μάγια, όπως εμείς καθορίζουμε την διάρκεια ενός αιώνα σε 100 χρόνια.

Με δεδομένη ότι άρχιζε το 3014 π.χ. αυτό το ημερολόγιο μακράς διάρκειας των Μάγια πράγματι το τέλος του υπολογίζεται αύριο, 21.12.2012. Το μεγάλο λάθος όμως της εξήγησης του γεγονότος αυτού είναι ότι με το τέλος του ημερολογίου τους οι Μάγια δεν εννοούν και το τέλος του κόσμου αλλά τέλος του πρώτου κύκλου των ενός εκατομμύριου οκτακοσίων εβδομήντα δύο χιλιάδων ημερών και την έναρξη του νέου χρονικού κύκλου με τον αντίστοιχο αριθμό ημερών.

Διαβάστε ποια είναι τα 7 σημάδια που δείχνουν το τέλος του κόσμου να έρχεται.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!