#

Η Άννα Βίσση αποκάλυψε: «έχω καταστραφεί ψυχικά»

Γιατί η ελληνίδα τραγουδίστρια Άννα Βίσση σε συνέντευξή της είπε ότι έχει καταστραφεί ψυχικά; Τι άλλο δήλωσε η Άννα Βίσση;

Η Άννα Βίσση μίλησε στο Πρώτο Θέμα για το πρόγραμμα που παρουσιάζει φέτος: «Το πρόγραμμα λέγεται, και είναι, πολύ LAV. Το δικό μου ρεπερτόριο, στο οποίο καταφέραμε με τη Μυρτώ Κοντοβά που έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια να εντάξουμε σχεδόν όλα τα τραγούδια μου, μιλάει κυρίως για αγάπη.

Στην παρέα μου είναι η Demy, μια ποπ τραγουδίστρια με υπέροχη και αρχικά λυρική φωνή, ο μοναδικός λυράρης και τραγουδιστής με τις εφευρετικές μαντινάδες, Νίκος Ζωιδάκης, αλλά και νέοι καλλιτέχνες.

Στο πρόγραμμα υπάρχουν στοιχεία θεατρικότητας, ενώ ο Νίκος Καρβέλας έγραψε κι ένα τραγούδι ειδικά για την παράσταση, με τον τίτλο ‘Η πιο μεγάλη απάτη είναι ο έρωτας’», ενώ εξήγησε η Άννα Βίσση για τον έρωτα: «Ο έρωτας μας εξαπατά. Τη μια στιγμή σε κάνει να νιώθεις απόλυτος βασιλιάς και την άλλη το απόλυτο κενό. Αυτό λέει κάπου και το ρεφρέν του τραγουδιού. Το ζενίθ και το ναδίρ. Μέσα από τον έρωτα μπορείς να γεννηθείς, αλλά και να καταστραφείς».

Έχει καταστραφεί η Άννα Βίσση από έρωτα; «Ναι έχω καταστραφεί ψυχικά. Έχω νιώσει έως και θλίψη για πολύ καιρό.», δήλωσε η Άννα Βίσση και συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που λέω εγώ είναι ότι έχω θυσιάσει πολλά πράγματα για τους άνδρες. Έχω παραμελήσει πράγματα, δουλειά και οικογένεια. Έχω κάνει λάθη. Ο έρωτας είναι καταστροφή που έρχεται μια μέρα και στα τινάζει όλα στον αέρα».

Δείτε τι δήλωσε η Άννα Βίσση για τις σχέσεις της με τους άντρες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!