#

Πήρε το… ασημένιο η Παπαχρήστου [φωτο]

Νέα διάκριση για την πολυσυζυτημένη Βούλα Παπαχρήστου. Πού βραβεύτηκε με το ασημένιο μετάλλιο η πρωταθλήτρια του στίβου;

Μπορεί η Βούλα Παπαχρήστου να αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά το ρατσιστικό Tweet που έκανε, κρίθηκε ως το δεύτερο χειρότερo της χρονιάς από τo περιοδικό «Τime».

Το “Τime” δημοσίευσε τη λίστα με τα 10 χειρότερα tweets του 2012 και η πρωταθλήτρια του στίβου Βούλα Παπαχρήστου βρίσκεται στη 2η θέση με το ρατσιστικό «τιτίβισμα» πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τίτλο στο επίμαχο σχόλιο «Ρατσισμός στους Ολυμπιακούς»!

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα… τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!!» ήταν το ρατσιστικό τιτίβιμσα της Βούλας Παπαχρήστου στο λογαριασμό της το οποίο, τελικά, της στοίχισε τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου!

Σύμφωνα με την λίστα του «Time», την Παπαχρήστου ακολούθησε ο Σουηδός ποδοσφαιριστής Μισέλ Μοργκανελά, που επίσης πήγε… σπίτι του μετά από προσβλητικό σχόλιο για τους Κορεάτες, ενώ το χειρότερο tweet του 2012 ανήκει στο βρετανικό κατάστημα μόδας CelebBoutique. Οι υπεύθυνοι του καταστήματος, είδαν ότι στο twitter ήταν πρώτο στα trending topics η λέξη Aurora, προφανώς λόγω της μαζικής δολοφονίας που είχε γίνει στην πρεμιέρα της νέας ταινίας Μπάτμαν στην Aurora του Κολοράντο, με 12 νεκρούς.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος όμως δεν διασταύρωσαν τις ειδήσεις στο διαδίκτυο πριν αναρτήσουν το εξής tweet: «Η λέξη Aurora είναι στην κορυφή προφανώς λόγω του φορέματος μας Aurora, εμπνευσμένο από την Kim K». Ιδού και το φόρεμα…».

Δείτε την πρώτη φώτο από τις διακοπές Κασιδιάρη-Παπαχρήστου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!