Ο Βύρων Πολύδωρας ζει το δικό του «δράμα»

Τι δράμα ζει ο κ. Βύρων Πολύδωρας αυτές τις ημέρες; Τι ενοχλεί και τι έχει βάλει στο στόχαστρο ο τον Βύρων Πολύδωρας;

«Περνώ ένα σύγχρονο μεταμοντέρνο ασκητισμό», ομολογεί o Βύρων Πολύδωρας, μακριά από τα τηλεοπτικά παράθυρα και τις τηλεοπτικές εκπομπές. Όμως ακούει, όπως λέει, κάποια πράγματα και αμέσως… απασφαλίζει.

Όπως για παράδειγμα ότι θα πηγαίνουν φυλακή οι φοροφυγάδες: «Δεν μπορώ να ακούω τέτοια, βαρέθηκα, άλλωστε δεν έχω χρήματα πια να ταΐζω φυλακισμένους φοροφυγάδες», λέει ο Βύρων Πολύδωρας.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ο κ. Βύρων Πολύδωρας έχει βάλει στο στόχαστρο τον κ. Στουρνάρα και χωρίς να τον κατονομάζει λέει: «Έλεος πια μ΄ αυτούς τους λογιστές. Έχουν υποκαταστήσει τον πολιτικό λόγο με την άθλια μονοδιάστατη πολιτική». Και συνεχίζει: «Δεν υπάρχουν άνθρωποι, ή μήπως υπάρχουν για τους λογιστές άνθρωποι συμπληρώματα στα τετραγωνάκια του… Μάτριξ;».

Δείτε με ποιον άνοιξε βεντέτα ο Βύρων Πολύδωρας.

ΣΧΟΛΙΑ

Tο fimes.gr σέβεται την ελευθερία της γνώμης και δημοσιεύει κάθε σχόλιο που δεν έχει υβριστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά οτι δεν υιοθετούμε τα γραφόμενα, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Για να γράψετε σχόλιο, μπορείτε να συνδεθείτε παρακάτω μέσω social media ή συμπληρώνοντας μόνο όνομα, email και κλικάροντας "Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης".