Ζώδια 2013 Προβλέψεις: ποια ζώδια ευνοούνται το 2013, ποια όχι

Τι λένε οι τελευταίες προβλέψεις για τα ζώδια 2013; Ποια ζώδια θα γνωρίσουν τη μεγαλύτερη επιτυχία και ποια πρέπει να προσέχουν το 2013;

Το 2013 θα είναι μια χρονιά αλλαγών και ανατροπών για τα ζώδια 2013. Οι ετήσεις προβλέψεις για τα ζώδια 2013 μας δίνουν μια γενική εικόνα για το πώς θα κυλήσει η χρονιά, τι πρέπει να προσέχει το κάθε ζώδιο και πότε.

Ποια θα είναι τα ευνοημένα ζώδια το 2013 και ποια θα συναντήσουν κάποιες ιδιαίτερες δυσκολίες;

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για τα ζώδια 2013 και κάντε κλικ στους αντίστοιχους συνδέσμους για περισσότερες λεπτομέρειες για το ζώδιο που σας ενδιαφέρει:

Κριός – Προβλέψεις Ζώδια 2013

Το 2013 έχει πολλές δυνατότητες και υποσχέσεις για σας, όμως όλα εξαρτώνται από το πώς θα επιλέξετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες. Οι τομείς που θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα χρειαστούν προσοχή είναι η υγεία σας, τα κοινά οικονομικά, οι κοινές επενδύσεις, και θέματα που σχετίζονται με τα πεθερικά και τις κληρονομιές. Η σχέση με τους γονείς σας θα υποστεί αλλαγές, και στο διάστημα της χρονιάς θα νιώσετε ισχυροί τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά. Διαβάστε περισσότερες αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις Κριού το 2013.

Ταύρος – Προβλέψεις Ζώδια 2013

Να είστε τόσο προσεκτικοί όσο και κάποιος που περπατά σε τεντωμένο σχοινί, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε να διευθετήσετε τα πράγματα. Αυτή τη χρονιά θα είστε απασχολημένοι με ζητήματα χρημάτων και οικογενειακά. Θα αντιμετωπίσετε εμπόδια, κυρίως στον κοινωνικό τομέα. Η δικτύωσή σας και η κοινωνική σας ζωή θα περιοριστούν. Αυτό είναι καλό, γιατί θα σας επιτρέψει να αφιερώσετε χρόνο για να κάνετε ενδοσκόπηση.Διαβάστε περισσότερες αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις Ταύρου το 2013.

Δίδυμοι – Προβλέψεις Ζώδια 2013

Η φετινή διέλευση του Δία σας φέρνει μεγάλη χαρά και ευνοεί τόσο την υγεία όσο και την τσέπη σας. Μπορεί να αντιμετωπίσετε αλλαγές στον κοινωνικό σας κύκλο. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν τα κοινά οικονομικά, την οικογένεια ή την κληρονομιά του συζύγου. Τα θέματα καριέρας μπορεί να σας δημιουργήσουν σύγχυση και αμφιβολία.Διαβάστε περισσότερες αναλυτικές προβλέψεις Διδύμων το 2013.

Καρκίνος – Προβλέψεις Ζώδια 2013

Το 2013 λόγω της διέλευσης του Ουρανού, ίσως αντιμετωπίσετε κάποιες απροσδόκητες καταστάσεις που θα χρειαστεί να χειριστείτε με σύνεση. Αυτή τη χρονιά θα συνειδητοποιήσετε τις κρυφές δυνάμεις και τα ταλέντα σας. Προσπαθήσετε να ακολουθείτε πάντα τη μέση οδό, αντί να παίρνετε δραστικά μέτρα. Όσοι επιθυμείτε να μεταβείτε στο εξωτερικό για τριτοβάθμιες σπουδές, ίσως αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις. Διαβάστε περισσότερες αναλυτικές προβλέψεις Καρκίνου το 2013.

Λέων – Προβλέψεις Ζώδια 2013

Το 2013 θα είναι πολύ ενδιαφέρον για σας, καθώς θα συνοδευτεί από αρκετά σκαμπανεβάσματα. Ο χώρος του σπιτιού σας μπορεί να παραμείνει ελαφρώς διαταραγμένος. Ωστόσο, θα υπάρξουν καλές ευκαιρίες για κέρδη. Τα σχέδια για την αγορά ενός σπιτιού ή ενός αυτοκινήτου μπορεί να καθυστερήσουν. Αν είχατε σκεφτεί την αλλαγή καριέρας, μπορεί να το μετανιώσετε καθώς απ΄την αρχή θα φανούν κάποιες δυσκολίες. Διαβάστε περισσότερες αναλυτικές προβλέψεις Λέοντα το 2013.

Παρθένος – Προβλέψεις Ζώδια 2013

Αυτή η χρονιά θα είναι ομαλή και δεν θα αντιμετωπίσετε σημαντικά προβλήματα. Θα παίρνετε όλες τις αποφάσεις σας ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά προσεκτικά. Ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικά, κυρίως κοινών λογαριασμών, θα πρέπει να τα φροντίσετε με σύνεση, ενώ άλλα που αφορούν κληρονομιές μπορεί να γίνουν περίπλοκα. Η απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου στον οικογενειακό ή φιλικό σας κύκλο είναι πιθανή. Προσέχετε πού επενδύετε τα χρήματά σας, γιατί η κερδοσκοπία μπορεί να προκαλέσει χασούρες. Διαβάστε περισσότερες αναλυτικές προβλέψεις 2013 για τον Παρθένο.

Ζυγός – Προβλέψεις Ζώδια 2013

Κάποια ζητήματα του σπιτιού σας θα χρειαστούν επίλυση. Πικρία θα προκύψει σε επαγγελματικές συνεργασίες ή στη σχέση σας με το σύζυγο. Συνεπώς, θα επανεκτιμήσετε φέτος τις σχέσεις σας, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Θα είστε αρκετά μπερδεμένοι σε θέματα υγεία και φιλανθρωπίας, αλλά και σε θέματα καριέρας, όπου όμως θα σημειώσετε και μεγάλη πρόοδο. Διαβάστε περισσότερες αναλυτικές προβλέψεις 2013 για τον Ζυγό.

Σκορπιός – Προβλέψεις Ζώδια 2013

Το 2013 μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολο για σας, καθώς θα αισθάνεστε στριμωγμένοι κι αυτό θα σας οδηγεί σε απογοητεύσεις. Ωστόσο, ο Δίας θα γυρίσει υπέρ σας γύρω στα μέσα του έτους, κι αυτό θα σας ανακουφίσει σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Θα σας απασχολήσει ο τομέας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τα ταξίδια, ενώ θα σας δυσκολέψει ο τομέας της εργασίας και σ΄αυτό το ζήτημα θα έχετε μια δύσκολη χρονιά και δεν θα μπορείτε να χαλαρώσετε την προσοχή σας. Διαβάστε περισσότερες αστρολογικές προβλέψεις 2013 για τον Σκορπιό.

Τοξότης – Προβλέψεις Ζώδια 2013

Το 2013 έχει τόσο θετικές όσο και αρνητικές εμπειρίες. Αν υπάρχει κάποια δίκη στα σκαριά, πιθανότατα θα την κερδίσετε. Προσωπικές και επαγγελματικές συνεργασίες θα αναπτυχθούν. Ωστόσο, θα αντιμετωπίσετε πάρα πολλά προβλήματα φέτος και μπορεί να νιώθετε ότι η σκληρή δουλειά σας δεν αμοίβεται όσο θα έπρεπε. Το πνεύμα σας θα είναι τόσο υψηλό, που μπορεί να ερωτεύεστε τα πάντα στη ζωή. Η χρονιά ευνοεί τα ταξίδια. Διαβάστε περισσότερες αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις 2013 για τον Τοξότη.

Αιγόκερως – Προβλέψεις Ζώδια 2013

Ήρθε η ώρα να κάνετε κάποιες δραστικές αλλαγές στη ζωή σας. Θα επικεντρωθείτε αυστηρά στους στόχους σας. Μπορεί να αρχίσετε να πιστεύετε στο ένστικτό σας. Μπορεί να αρχίσετε να πιστεύετε στο ένστικτό σας. Αφυπνίζεται ένα έντονο ενδιαφέρον για τις διάφορες μορφές τέχνης και ιδίως τη μουσική και την ποίηση. Είναι επίσης πιθανόν να αλλάξετε γραφείο ή κατοικία. Θα θελήσετε να κάνετε κάτι καινούργιο στη ζωή σας, για να απαλλαγείτε από τη βαρετή ρουτίνα. Διαβάστε περισσότερες αναλυτικές προβλέψεις 2013 για τον Αιγόκερω.

Υδροχόος – Προβλέψεις Ζώδια 2013

Το 2013 θα φέρει μια καίρια αλλαγή στη ζωή σας. Ως εκ τούτου θα πρέπει να είστε ευέλικτοι και ανοιχτοί απέναντι στο καινούργιο. Αλλαγή καριέρας, μετακόμιση, μεταφορές, ζητήματα σπιτιού οδηγούν σε σημαντικές μεταβολές του τρόπου ζωής σας αυτή τη χρονιά. Θα σας πιάσει η νοσταλγία για καιρούς που έχουν περάσει. Μην επενδύσετε τα χρήματά σας πουθενά, χωρίς να συμβουλευτείτε ειδικούς. Η κερδοσκοπία κάθε είδους πρέπει να αποφεύγεται φέτος. Διαβάστε περισσότερες αναλυτικές προβλέψεις 2013 για τον Υδροχόο.

Ιχθείς – Προβλέψεις Ζώδια 2013

Το 2013 θα δείτε πολλές θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Μπορεί να αγοράσετε ή να χτίσετε το δικό σας σπίτι. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι γύρω σας διαδραματίζονται πολλά, εσωτερικά δεν μπορείτε να αισθανθείτε ευτυχείς και δυνατοί. Αν έχετε ήδη προγραμματίσει να μετακινηθείτε στο εξωτερικό για δουλειά ή για να ζήσετε εκεί, ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο ακόμα. Συνολικά, η εικόνα του 2013 φαίνεται να είναι θετική, με μερικές εμπλοκές να θολώνουν λίγο το τοπίο. Φέτος, μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι απ ‘ότι συνήθως. Διαβάστε περισσότερες αναλυτικές προβλέψεις 2013 για τους Ιχθείς.

Διαβάστε περισσότερες αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!