Caremarket.gr: με ένα κλικ τα ψώνια στο σπίτι

Τι προσφέρει η caremarket σε συνεργασία με την Carrefour–Μαρινόπουλος με το νέο online σούπερ μάρκετ στον κάθε καταναλωτή;

Η CareMarket.gr και η Carrefour-Μαρινόπουλος επιδιώκοντας να φέρουν την ποιότητα στην καθημερινότητα των καταναλωτών δημιούργησαν το πρώτο ελληνικό online σούπερ μάρκετ!

Η Caremarket.gr σε συνεργασία με την Carrefour – Μαρινόπουλος προσφέρουν 9.000 προϊόντα για να κάνουμε τα ψώνια μας κερδίζοντας χρήματα από τις χαμηλές τιμές και τις καθημερινές προσφορές της.

Ο καταναλωτής μπορεί στο caremarket.gr να κάνει τις αγορές του από τη δουλειά ή το σπίτι του, όλο το 24ωρο.

Η CareMarket.gr και η Carrefour – Μαρινόπουλος μάλιστα προσφέρει δώρο τη χρέωση αντικαταβολής. Παράλληλα, για παραγγελίες στη CareMarket.gr άνω των 150 ευρώ δεν υπάρχει καμία απολύτως χρέωση μεταφορικών.

Η CareMarket.gr υπόσχεται τα εξής:

1. Ο εκπαιδευμένος υπάλληλος θα φροντίσει για την παραγγελία του πελάτη, σαν να ψώνιζε για το σπίτι του, επιλέγοντας πάντα τα καλύτερα και πιο φρέσκα προϊόντα.
2. Οι αγορές από τη CareMarket.gr θα συσκευαστούν προσεκτικά σε κιβώτια και ειδικές συσκευασίες για φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα.
3. Η μεταφορά από τη CareMarket.gr θα γίνει από ειδικά φορτηγά ψυγεία διατηρώντας τη φρεσκάδα των τροφίμων και θα παραδοθεί την ώρα και ημέρα που ο πελάτης τα έχει διαλέξει στο χώρο επιθυμίας του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!