#

O ΓΑΠ θα συναντήσει τον Δαλάι Λάμα. Μεγαλεία

Η επαγγελματική καριέρα του Γιώργου Παπανδρέου πάει από το καλό στο καλύτερο. Σε ποια διάλεξη του θα συναντήσει τον Δαλάι Λάμα;

Δεν σταματάει να μας εκπλήσσει ο πρώην πρωθυπουργός, Γεώργιος Παπανδρέου. Στο επίσημο πρόγραμμα του World Affairs Council, στο παράρτημα του Συμβουλίου στο ‘Ορεγκον, ο κύκλος των διαλέξεων περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του τόσο την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδος, ο οποίος θα ανοίξει το πρόγραμμα ως πρώτος ομιλητής, σε μια διάλεξή του με θέμα «Οικονομική κρίση και η μοίρα της Ευρώπης», όσο και του δημοφιλούς Δαλάι Λάμα.

Να σημειωθεί επίσης ότι όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις του προγράμματος, θα κληθούν να καταβάλλουν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, που ξεκινά από τα 90 δολάρια και φτάνει έως και τα 500. (Οι φοιτητές αρκούνται στο ποσό των 70 δολαρίων.)

Όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα του World Affairs Council of Oregon’s 2013, «Σύμφωνα με το περιοδικό Foreign Policy , βρίσκεται στην λίστα των”100 Μεγαλύτερων Στοχαστών Παγκοσμίως “, μας δίνει μια κοντινή εικόνα για την κατάσταση της Ευρωζώνης σήμερα και για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε για το άκυρο που έριξε ο ΓΑΠ σε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!