Ποια γνωστή αλυσίδα θα κάνει ανακύκλωση ρούχων

Σε ποια γνωστή αλυσίδα ρουχισμού μπορείτε να ανακυκλώσετε ρούχα που έχετε και δεν σας κάνουν ή δεν τα θέλετε, επειδή πέρασε η μόδα τους;

Μπορείτε από τις 28 Μαρτίου να τα πηγαίνετε στα 26 καταστήματα της γνωστής αλυσίδας Η and Μ και αυτή να σας τα ανακυκλώνει!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η εταιρεία Η and Μ θα αναλαμβάνει την ανακύκλωση ρούχων οποιασδήποτε φίρμας, ακόμη και αν αυτή είναι ο βασικός της ανταγωνιστικής, τουτέστιν η Ζara. O καταναλωτής που θα μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία θα παίρνει ένα εκπτωτικό κουπόνι- ακόμη δεν έχει προσδιοριστεί το ποσοστό της έκπτωσης- το οποίο και θα εξαργυρώνει σε αγορές του από τα καταστήματα της Η and Μ .

HMΗ διαδικασία της ανακύκλωσης ρούχων ουσιαστικά θα παρουσιαστεί επίσημα με την παρουσίαση της οικολογικής συλλογής Conscious από την εταιρεία Η and Μ -28 Μαρτίου-η οποία θα πωλείται από το σύνολο των καταστημάτων της παγκοσμίως (και στην Ελλάδα).

Η συγκεκριμένη συλλογή είναι μέρος της δέσμευσης της σουηδικής πολυεθνικής για ένα πιο αειοφόρο μέλλον για τη μόδα, αποδεικνύοντας ότι η υψηλή μόδα μπορεί να δημιουργηθεί και από αειοφόρα υλικά (οργανικό βαμβάκι, ανακυκλωμένο πολυεστέρα κ.λπ.). Το πρόσωπο που θα λανσάρει την Conscious είναι η Vanessa Paradis.

Δείτε γιατί αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ο όμιλος Delhaize που ανήκει ο ΑΒ Βασιλόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ

Tο fimes.gr σέβεται την ελευθερία της γνώμης και δημοσιεύει κάθε σχόλιο που δεν έχει υβριστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά οτι δεν υιοθετούμε τα γραφόμενα, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Για να γράψετε σχόλιο, μπορείτε να συνδεθείτε παρακάτω μέσω social media ή συμπληρώνοντας μόνο όνομα, email και κλικάροντας "Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης".