#

Βάνα Μπάρμπα: τα ναρκωτικά και οι ισχυροί άντρες

Τι αναφέρει στη αυτοβιογραφία της η Βάνα Μπάρμπα για τα ναρκωτικά, τους άντρες και τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτει;

Φουλ στις πικάντικες λεπτομέρεις είναι η αυτοβιογραφία της Βάνας Μπάρμπας την οποία ολοκληρώνει άμεσα σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού.

«Θα περιγράψω όλη την ιστορία της ζωής μου και νομίζω ότι, κάποια κομμάτια της που δεν τα ξέρει ο κόσμος, θα σοκάρουν. Πιστευω ότι η ζωή μου έχει τόσο ενδιαφέρον που από μόνη της αποτελεί περιουσία για μένα». Αυτό είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες στο Hello η Βάνα Μπάρμπα.

Και, πλέον, η ημερομηνιά έκδοσης της αυτοβιογραφίας της μοιάζει να έρχεται ακόμη πιο κοντά. Όλα αυτά σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού CIAO που τονίζει ότι η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα αναφέρεται στους ισχυρούς άντρες που πέρασαν από το κρεβάτι της και την σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχθεί από καναλάρχη.

Ενώ επίσης παραδέχεται πως έχει δοκιμάσει όλα τα είδη ναρκωτικών, θα έκανε έρωτα με γκέι και πως το μεγάλο της ταλέντο «Εμένα το ταλέντο μου είναι το στήθος μου».

Μέχρι αυτή τη στιγμή η πλευρά της Βάνας Μπάρμπαδεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το δημοσίευμα.

Διαβάστε ποιες οι ώρες αγωνίας για την Βάνα Μπάρμπα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!