#

Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Πέμπτη 10
Ιανουαρίου
. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 10
Ιανουαρίου
.

Η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη ανοίγει τη μέρα με αισιοδοξία και διευκολύνει τις πρωϊνιάτικες μετακινήσεις και επαφές σας. Εν συνεχεία, γύρω στις 10:45 εισέρχεται στον μετρημένο Αιγόκερω και θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα καριέρας και ζητήματα που απαιτούν υπομονή και στωικότητα. Συναισθηματικά, θα είστε συγκρατημένοι και επιφυλακτικοί, ωστόσο πρόσωπα σοφά μπορεί να σας εμπνεύσουν να πράξετε με τρόπο που θα προσδώσει αξία σε ό, τι κάνετε. Το απόγευμα απρόβλεπτες καταστάσεις ίσως αναταράξουν μα και συνάμα ρίξουν φως σε κάποιες υποθέσεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ευνοεί ρομαντικές επαφές, όμορφες αγορές, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και ευχάριστες αποδράσεις.

ΚΡΙΟΣ
«Πρόκλησή σας, να προσηλωθείτε σε ένα στόχο»
Ολοκληρώνοντας κάποιες εκκρεμότητες που απαιτούν να κάνετε κάποια διαδρομή ή να επικοινωνήσετε με κάποιο πρόσωπο, στρέφετε το ενδιαφέρον σας σε ζητήματα τόσο επαγγελματικά όσο και καθοριστικά για την εξέλιξη σας ως άτομο. Μέσα από κάποιες δυσκολίες και αντιξοότητες θα γίνετε πιο αποφασιστικοί και θα στοχεύσετε ακριβώς εκεί που τοποθετείτε τον εαυτό σας. Συγχρόνως, θα δοκιμάσετε να εκτελέσετε με επιτυχία τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα ερωτικά καθήκοντα. Οι γεννημένοι του 1984 θα διαθέσετε μεγάλο μέρος του εαυτό σας για έναν στόχο σας.

ΤΑΥΡΟΣ
«Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος εμφανίζεται»
Αφού αποτελειώσετε κάποιες οικονομικές υποθέσεις, θα ασχοληθείτε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα με ζητήματα που συμβάλλουν στην δια βίου μάθησή σας, σε ταξίδια και πιθανόν σε υπαίθριες δραστηριότητες. Ο έρωτας σας στέλνει θετικά μηνύματα και μια εκδρομή μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με το έτερο ήμισυ. Στον επαγγελματικό τομέα ίσως θελήσετε να απελευθερωθείτε από κάποιες ευθύνες, γεγονός που δεν θα αρέσει σε κάποιο συνεργάτη. Οι γεννημένοι του 1956 θα κάνετε κάποια μετακίνηση για χάρη ενός μέλους της οικογένειας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
«Απελευθερωθείτε από βάρη που δεν σας ανήκουν»
Η μέρα ξεκινά με κέφι και χιούμορ, αν και κατά τη διάρκειά της θα ασχοληθείτε με ζητήματα που ψυχικά σας επιβαρύνουν. Το μεσημέρι ίσως κάποιο φλερτ σας φτιάξει τη διάθεση ενώ ένα μυστικό θα σας φανεί πολύ βαρύ για να το κρατάτε. Επαφές με κοντινούς συγγενείς και προσφιλή πρόσωπα ίσως αισθανθείτε ότι τρώνε το χρόνο σας από κάτι άλλο ενώ ίσως κάνετε κάποιες εξετάσεις ή επισκέψεις για ένα πρόβλημα που σας απασχολεί καιρό. Οι γεννημένοι του 1971 θα έχετε την ευκαιρία μαζί με φίλους να κάνετε κάποιο ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
«Η χαρά που μοιράζεται είναι διπλή χαρά»
Οι πρωινές αγγαρείες σας φαίνονται ευχάριστες και πιθανόν σε αυτό να συμβάλλει η παρέα με κάποιο πρόσωπο χαρούμενο ή με χιούμορ. Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω δείχνει την ανάγκη να ελέγξετε υποθέσεις που σχετίζονται άμεσα με το σύντροφο, ένα στενό φίλο ή συνεργάτη και να συγχρόνως να προσγειωθείτε όσον αφορά τις προσδοκίες σας από τους άλλους. Επιπλέον, θα σας απασχολήσουν έντονα οικονομικά ζητήματα. Οι γεννημένοι του 1970 θα έχετε καθυστερήσεις σε κάποια συμφωνία.

ΛΕΩΝ
«Αναμετρηθείτε με το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε»
Το πρωί δίνετε προτεραιότητα σε δραστηριότητες που αφορούν παιδιά, σας ευχαριστούν ή σας γεμίζουν με αισιοδοξία για τη ζωή. Τα επαγγελματικά καθήκοντα γίνονται πιο πιεστικά και ίσως χρειαστεί να περιορίσετε κάποιες ενασχολήσεις σας για να παραδώσετε ή να τελειώσετε κάποιες εργασίες στην ώρα τους. Θα δείτε με μεγαλύτερη προσοχή θέματα υγείας και διατροφή ενώ ερωτικά κάποια καβγαδάκια όπως θα έρθουν έτσι και θα φύγουν. Οι γεννημένοι του 1956 θα γίνετε πιο δημιουργικοί στον τομέα της εργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
«Συγκρατημένοι αλλά όχι περιορισμένοι»
Πολύ πιθανόν να θέλετε να μοιραστείτε κάποια ευχάριστα γεγονότα που αφορούν την οικογένεια σας ή μια συνταγή που πέτυχε, δεν έτυχε. Συγχρόνως θέματα που αφορούν αγαπημένα πρόσωπα θα τα αξιολογήσετε με προσοχή ενώ θα αισθανθείτε την ανάγκη να ρίξετε περισσότερο βάρος σε ενδιαφέροντα που σας δίνουν χαρά ή τονίζουν την δημιουργική σας πτυχή. Ερωτικά έχετε ευκαιρίες για κάτι σταθερό. Οι γεννημένοι του 1967 θα ασχοληθείτε με ένα εναλλακτικό πρόγραμμα γυμναστικής.

ΖΥΓΟΣ
«Αν θέλετε να φέρετε αρμονία στη ζωή σας, ασχοληθείτε με την οικογένεια σας»
Ένα πρωινό τηλεφώνημα ή μια ιδέα ή μια διαδρομή σας κρατά σε εγρήγορση ενώ έπειτα θα εστιάσετε το ενδιαφέρον σας στο σπίτι, στον τρόπο μαγειρέματος του φαγητού και πιθανόν στη σχέση με τα μέλη της οικογένειας σας. Πολλοί θα επιδιώξετε την μοναχικότητα και άλλοι θα κάνετε κάποιο ταξίδι σε μέρος που έχετε ξανά επισκεφθεί ή σας είναι οικείο. Ζητήματα που σχετίζονται με άθληση, γυμναστική, συλλογικές δραστηριότητες και εναλλακτικές ενασχολήσεις θα σας θέλξουν. Οι γεννημένοι του 1974 θα είστε ερωτικά απρόβλεπτοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Εκτός, εντός και επί αυτά»
Μια βόλτα μπορεί να συνδυαστεί με οικονομικές υποθέσεις, πληρωμές και εισπράξεις ιδιαίτερα κατά τις πρώτες πρωινές ώρες αφού ύστερα οι μετακινήσεις σας θα είναι για προγραμματισμένα ραντεβού ή συγκεκριμένες εργασίες. Πολύ πιθανόν να αλλάξετε γραφείο ή να υπάρξουν κάποιες μεταβολές στον χώρο που εργάζεστε. Επιπλέον, ένα ερωτικό μήνυμα, ένα φλερτ ή μια γνωριμία θα σας συναρπάσει. Οι γεννημένοι του 1971 θα δείξετε επιφύλαξη σε υποσχέσεις συγγενικών προσώπων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
«Δεχτείτε ότι οι άλλοι δεν έχουν όριο το άπειρο»
Οι πρώτες ώρες είναι αφιερωμένες στην προσωπική σας ευχαρίστηση αφού εν συνεχεία θα χρειαστεί να λειτουργήσετε σε συγκεκριμένα όρια και κανόνες. Συναισθηματικά, ίσως νιώσετε ότι είσαστε μακριά από άτομα που αγαπάτε ή ότι οι υποχρεώσεις σας στερούν τη δυνατότητα να είστε πιο κοντά τους. Ιδέες για αύξηση των εσόδων σας μπορούν να έχουν επιτυχία, αν βασίζονται σε παλιά καλή συνταγή ή είναι καλά δομημένες. Οι γεννημένοι του 1968 θα δημιουργήσετε νέους φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Στρατιώτες ή στρατηγοί;»
Το πρωί ευνοεί για κάποιες προετοιμασίες που θα συμβάλλουν θετικά σε νέα ξεκινήματα που σχετίζονται με την υγεία, το σώμα, την εμφάνιση, την καριέρα ή τις φιλοδοξίες σας. Με τόσους πλανήτες συγκεντρωμένους στο δικό σας ζώδιο θα αισθανθείτε ότι είναι ώρα να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό για να φτάσετε εκεί που μπορείτε και αξίζετε. Η γήινη γοητεία σας θα τονιστεί και θα ανεβάσει τις μετοχές σας. Οι γεννημένοι του 1987 θα έχετε εύνοια σε επαγγελματικά ζητήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Δεν μπορείτε να στέκεστε για πολύ στα ίδια, καταπιέζεστε»
Στόχοι που μοιράζεστε με άλλα πρόσωπα σας κινητοποιούν νωρίς το πρωί ενώ στη συνέχεια θα χρειαστεί να προσγειωθείτε σε μια δύσκολη πραγματικότητα ή να αφιερωθείτε στη μελέτη πραγμάτων που θα σας χρησιμεύσουν στη δουλειά σας. Η πρόκληση είναι να δώσετε τέλος σε καταστάσεις χωρίς να νιώθετε ότι καταπατάτε τις αρχές σας. Ερωτικά υπάρχει ένα παρασκήνιο για το οποίο κρατάτε το στόμα σας ερμητικά κλειστό. Οι γεννημένοι του 1990 θα γίνετε τολμηροί και θα πειραματιστείτε σε νέα αντικείμενα.

ΙΧΘYΕΣ
«Ενδιαφέρον για ποιότητα»
Πολύ πιθανόν να έχει εύνοια από ένα πρόσωπο μεγαλύτερο ή ιεραρχικά ανώτερο ενώ θα έχετε την τάση να δείτε με προσοχή κάποιες προτάσεις που σας γίνονται από φίλους ή μια ομάδα προσώπων. Συγχρόνως, οι στόχοι σας αυτή τη χρονική περίοδο περιστρέφονται γύρω από την επαγγελματική ανέλιξη, τη σχέση με ένα γηραιότερο πρόσωπο και τη συμμετοχή σε μια νεωτεριστική ή πρωτοποριακή ενασχόληση. Οι γεννημένοι του 1978 θα αποκτήσετε παιδί, βαφτιστήρι ή ανιψάκι.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!