“Εμείς επιλεγούμε να βάζουμε στην prime time ζώνη μόνο τούρκικα»

Τι απάντηση δώσανε οι συντελεστές της σειράς “Βαλς με 12 θεούς” μετά τα επιθετικά σχόλια της τηλεκριτικού κας Γραμμέλη;

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με το τηλεοπτικό σήριαλ “Βαλς με 12 θεούς” που ήρθε από την Κύπρο. Χαρακτηρίστηκε έντονα από την τηλεκριτικό κα Αφροδίτη Γραμμέλη και αυτό σίγουρα δε θα άφηνε αδιάφορους τους συντελεστές της σειράς.

Μάλιστα, τον Ανδρέα Γεωργίου, εκ των σκηνοθετών της σειράς «Βαλς με δώδεκα Θεούς» που προβάλλεται πια και στην Ελλάδα, ο οποίος απάντησε αποκλειστικά μέσα από το site elita.com.cy, στα σκληρά σχόλια της γνωστής τηλεκριτικού Αφροδίτης Γραμμέλης στην εφημερίδα «Το Βήμα», ακολούθησαν και οι υπόλοιποι συντελεστές της σειράς, οι οποίοι σχολίασαν με το δικό τους τρόπο την ελλαδική κριτική.

Λένα Μαντά: «Δεν θα κάνω τον κριτή του κρίνοντος. Η κα Γραμμέλη είναι τηλεκριτικός απ’ ότι αντιλαμβάνομαι έχει κάθε δικαίωμα να γράφει αυτό που εκείνη πιστεύει αν και θεωρώ ότι ήταν λίγο επιθετική. Θεωρώ είναι μια έντιμη προσπάθεια η όποια ξεκίνησε από μια Κύπρο με πολύ λιγότερους τηλεθεατές απ ότι έχουμε εμείς στην Ελλάδα. Εμείς επιλεγούμε να βάζουμε στην prime time ζώνη μόνο τούρκικα και τίποτα παραπάνω» υποστηρίζει.

Η Μαρία Γεωργιάδου τόνισε πως «το σίριαλ πάει πολύ καλά. Είναι μια ανταμοιβή για μένα . Οι συντελεστές στην Κύπρο είναι περήφανοι. Η αποδοχή που έχει παρόλο που η ώρα που παίζεται είναι δύσκολη στο νεανικό κοινό πάει καλά».

Ο Μάνος Παπαγιάννης, τον οποίο επίσης σχολίασε αρνητικά η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε πως «η κα Γραμμέλη είναι συμπαθέστατη. Διαβάζω τις κριτικές της και τις σέβομαι. Το διάβασα και εγώ αυτό θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με την κα Γραμμέλη, γιατί η μαγεία του σεναρίου είναι το ότι μπλέκει τη δραματική σκηνή με την κωμική».

Διαβάστε για τα καρφιά της Αφροδίτης Γραμμέλη για τον Θεοδωράκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.