Μάρτυρας για την λίστα Λαγκάρντ: “οι Μασόνοι φταίνε”

Ποιος άφησε άφωνους τα μέλη της προκαταρκτικής εξέτασης της Βουλής για τη λίστα Λαγκάρντ με τα όσα είπε; Τι ακριβώς δήλωσε;

Άφωνα έμειναν τα μέλη της επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης της Βουλής ακούγοντας έναν από τους πιο σημαντικούς θεωρητικά μάρτυρες, τον πρώην τμηματάρχη της Διεύθυνσης Ελέγχου του υπουργείου Οικονομικών Χρήστο Αθανασίου να χαρακτηρίζει την κυβέρνηση ως μασονία. Αναφερόμενος μάλιστα στην αναφορά που έκανε στον Φ. Σαχινίδη και στον Γ. Μαυραγάνη για όλα τα θέματα του Υπουργείου υποστήριξε ότι έστελνε αναφορά για όλα αυτά τα θέματα του Υπουργείου και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

“Γιατί το κάνατε αυτό” ρώτησαν μέλη της Επιτροπής. “Γιατί πιστεύω ότι η εκκλησία είναι ο μόνος θεσμός που μπορεί να αντιμετωπίσει τη μασονία που μας κυβερνάει σήμερα. Εγώ έχω αυτήν την αντίληψη. Πιστεύω ότι πολλά πράγματα δεν είναι τυχαία» είπε ο μάρτυρας. Δεν δίστασε μάλιστα να υποστηρίξει ότι όλοι οι Υπουργοί Οικονομικών που πέρασαν είναι το συβώνυμο της υπόθαλψης της διαφθοράς “Στην αυλή τους είναι οι διεφθαρμένοι» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Αθανασίου.

Έπειτα από αυτές τις δύο αναφορές πολλά από τα μέλη της Επιτροπής αρχίζουν να αμφιβάλλουν για το αν πρέπει να συνυπολογίσουν όσα καταθέτει ο μάρτυς Χρήστος Αθανασίου, ο οποίος στο φινάλε άρχισε να αναλύει, τα 75 μασονικά σχήματα που κυβερνούν τον κόσμο!

Δείτε το βίντεο με τον γνωστό Μασόνο, Δαβίδ Γκέργκεν να αιφνιδιάζεται από δημοσιογράφο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.