Δημοσκόπηση Pulse: Ανατροπή με ΣΥΡΙΖΑ

Νέα ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό με την δημοσκόπηση της Pulse που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «6 μέρες«. Ποιο είναι πρώτο κόμμα και ποιο πέφτει χαρακτηριστικά;

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφει η δημοσκόπηση της Pulse που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα 6 μέρες, σε αντίθεση με προηγούμενες δημοσκοπήσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει ποσοστό 21,5% και η ΝΔ 20%. Τα ποσοστά αυτά δηλώνουν ότι παραμένει αμετάβλητη η δύναμη των δύο αυτών κομμάτων συγκριτικά με την αμέσως προηγούμενη έρευνα της Pulse RC.

Σταθερότητα εμφανίζουν επίσης στην δημοσκόπηση της Pulse στην εφημερίδα «6 μέρες«, με βάση την ίδια σύγκριση, η Χρυσή Αυγή (12%), οι Ανεξάρτητοι Ελληνες (5%) και η ΔΗΜΑΡ (4%).

Μόνο το ΠΑΣΟΚ (κατά 0,5%) και το ΚΚΕ (κατά 1%) εμφανίζουν θετικές μεταβολές. Πτώση εμφανίζουν στην δημοσκόπηση της Pulse, η πρόθεση ψήφου προς τα άλλα κόμματα κατά 0,5% και οι αναποφάσιστοι κατά 0,5%.

Διαβάστε για την δημοσκόπηση της ALCO και ποιο κόμμα πέφτει.

ΣΧΟΛΙΑ

Tο fimes.gr σέβεται την ελευθερία της γνώμης και δημοσιεύει κάθε σχόλιο που δεν έχει υβριστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά οτι δεν υιοθετούμε τα γραφόμενα, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Για να γράψετε σχόλιο, μπορείτε να συνδεθείτε παρακάτω μέσω social media ή συμπληρώνοντας μόνο όνομα, email και κλικάροντας "Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης".