Δημοσκόπηση ALCO: ποιο κόμμα πέφτει

Νέα ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό με την δημοσκόπηση της Alco. Ποιο είναι πρώτο κόμμα σύμφωνα με την Alco και ποιο πέφτει χαρακτηριστικά;

Προβάδισμα στη ΝΔ κατά μία ποσοστιαία μονάδα δίνει η νέα δημοσκόπηση της Alco για το Newsit που πραγματοποιήθηκε από τις 07 έως τις 12 Φεβρουαρίου σε δείγμα 1.000 ατόμων σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η ΝΔ προηγείται με 21,2% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που καταγράφει ποσοστό 20,2%. Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σταθερά στην τρίτη θέση με 9,4% και στη συνέχεια ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 7,2%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5% και η Δημοκρατική Αριστερά με 4%.

Η πρόοδος της ΝΔ σε σχέση με τη δημοσκόπηση της εταιρίας που πραγματοποίησε του Δεκέμβριο του 2012 είναι εντυπωσιακή μιας και το κόμμα πριν από δύο μήνες άγγιζε το ποσοστό του 20,7%. Επίσης, άνοδο παρουσιάζει το ΠΑΣΟΚ με 1,9 ποσοστιαίες μονάδες.

Αντιθέτως, μεγάλη πτώση κατέγραψε το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ αφού έπεσε κατά 2,1 ποσοστιαίες μονάδες ενώ απώλειες σημείωσε και η Χρυσή Αυγή της τάξεως του 0,8%.

Επιπλέον, οι ψηφοφόροι του κ. Βενιζέλου δίνουν το δικό τους μήνυμα ζητώντας από το πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει σε αλλαγές ξεκινώντας από το όνομα του κόμματος.

Διαβάστε ποια τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της GPO για την εκπομπή Ανατροπή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.