#

Eurovision 2013: σαρώνουν Αγάθωνας & Koza Mosta – Alcohol is free [vid]

Δείτε στο βίντεο το τραγούδι του ρεμπέτη Αγαθώνα το Alcohol is free που θα είναι υποψήφιο στην Eurovision 2013 μαζί με τους Koza Mosta.

Με τον τίτλο Alcohol is free θα συμμετέχει ο ρεμπέτης Αγάθωνας στην αυριανή εκδήλωση επιλογής τραγουδιού για την Eurovision 2013.

Οι Cosa Νostra με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη παρουσιάζουν στη Eurovision 2013 ένα τραγούδι με ελληνικό στίχο. Μοναδική εξαίρεση η φράση Alcohol is free, η οποία αποτελεί και τον τίτλο του τραγουδιού.

Ο Αγάθωνας μιλώντας για την συμμετοχή του στη eurovision 2013, δήλωσε ότι ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα συμμετείχε σε αυτόν τον διαγωνισμό ωστόσο όπως είπε χαρακτηριστικά ένας ρεμπέτης ταιριάζει παντού.

Εξάλλου στο άκουσμα της είδησης ότι ο ρεμπέτης Αγάθωνας Ιακωβίδης δήλωσε υποψηφιότητα για την Eurovision 2013, οι αντιδράσεις ήταν διάφορες.

Ο Αγαθώνας μιλώντας για την συμμετοχή του στη Eurovision 2013 είπε ότι οι φίλοι του και οι συνάδελφοί του τον στηρίζουν και για τους άλλους δεν τον ενδιαφέρει.

Δείτε το τραγούδι Alcohol is free του ρεμπέτη Αγαθώνα που θα πάει στη Eurovision 2013 με τους Koza Mosta:

Δείτε ποιοι 2 διάσημοι είναι οι υποψήφιοι παρουσιαστές στη Eurovision 2013 και ακούστε όλα τα ελληνικά τραγούδια στη Eurovision 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!