#

Eurovision 2013: πότε είναι ο ελληνικός τελικός [video]

Πότε είναι ο ελληνικός τελικός για τη Eurovision 2013; Δείτε τα βίντεο με όλα τα τραγούδια του ελληνικού τελικού της Eurovision 2013.

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον ελληνικό τελικό της Eurovision 2013 που θα γίνει τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου με παρουσιαστές τη Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Καπουτζίδη!

Οι τέσσερις υποψήφιοι του ελληνικού τελικού της Eurovision 2013 βρίσκονται σε «πυρετό» προετοιμασίας για τη μία και μοναδική εμφάνισή τους στο Gazi Music Hall, όπου θα κριθεί ποιος θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για το Μάλμε.

Παράλληλα, δημοφιλείς Έλληνες τραγουδιστές αλλά και έξι νικητές της Eurovision θα εμφανιστούν στη σκηνή υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Φωκά Ευαγγελινού, ερμηνεύοντας τραγούδια, που νίκησαν στο διαγωνισμό, σε ντουέτα έκπληξη!

Η Demy, οι Vegas, η Ήβη Αδάμου, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κώστας Μαρτάκης, οι MEΛΙSSES και η Ελένη Φουρέιρα θα υποδεχτούν στη σκηνή τον Dima Billan, τη Ruslana, τον Alexander Rybak, τη Marija Serifovic!

Η νεαρή τραγουδίστρια Demy θα συναντηθεί επί σκηνής με τον Dima Bilan και θα ερμηνεύσουν στον ελληνικό τελικό της Eurovision 2013 το «Believe», το τραγούδι που κέρδισε την Eurovision του 2008. Η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί σε ένα ιδιαίτερα σέξι ντουέτο με την Ουκρανή Ruslana στο «Wild Dances», που πήρε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού του 2004.

Ο Κώστας Μαρτάκης θα συναντηθεί επί σκηνής με τον Αlexander Rybak και το βιολί του, και θα εμηνεύσουν το «Fairytale», που πήρε την πρωτιά στην Eurovision του 2009.

Από τα highlights του ελληνικού τελικού για την Eurovision 2013 θα είναι οι εμφανίσεις των δυο μοναδικών Ελληνίδων, που κέρδισαν το διαγωνισμό, της Βίκυς Λέανδρος και της Έλενας Παπαρίζου, που θα τραγουδήσουν μαζί το τραγούδι που χάρισε τη νίκη στο Λουξεμβούργο στη Eurovision του 1972 «Αprès Τoi». Η Έλενα θα κάνει ακόμη ένα ντουέτο με τους Vegas!

Δείτε το βίντεο με το τραγούδι της Αγγελικής Ηλιάδη για τον ελληνικό τελικό της Eurovision 2013:

Δείτε το βίντεο με το τραγούδι της Θωμαή Απέργη για τον ελληνικό τελικό της Eurovision 2013:

Δείτε το βίντεο με το τραγούδι του Αγάθωνα Ιακωβίδη για τον ελληνικό τελικό της Eurovision 2013:

Δείτε το βίντεο με το τραγούδι των Alex Leon και Giorgina για τον ελληνικό τελικό της Eurovision 2013:

Δείτε το βίντεο με το τραγούδι του Αγάθωνα της Eurovision 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!