Harlem Shake Αθήνας: xαμός στο Θησείο με Con los terroristas [video]

Δείτε βίντεο από το Harlem Shake Αθήνας στο Θησείο. Πάνω από 5.000 άτομα μαζεύτηκαν στο Θησείο και χόρεψαν στους ρυθμούς του Con los terroristas.

Η μανία του Harlem Shake εξαπλώνεται και στην Ελλάδα. Πάνω από 5.000 άτομα συγκεντρώθηκαν στο Θησείο για να χορέψουν στους ρυθμούς της παγκόσμιας φρενίτιδας.

Το πρώτο Harlem Shake της Αθήνας διοργανώθηκε από την ομάδα Stunnerz productions (stunnerz.gr) έξω από τον σταθμό του Θησείου το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις συγκεντρώθηκαν πάνω από 5.000 άτομα. Και μιλάμε για ένα event που διαδόθηκε από στόμα σε στόμα και μέσω κοινωνικών δικτύων.

Οι φωτογραφίες από το Αθηναϊκό χάρλεμ σέικ θα ανέβουν στο instagram με hashtag: #instagreece_harlemshake.

Το μεσημέρι του Σαββάτου όμως, και το κέντρο της συμπρωτεύουσας παραδόθηκε στους ρυθμούς του επίμαχου τραγουδιού. Εκατοντάδες Θεσσαλονικείς φόρεσαν ότι πιο τρελό βρήκαν και συγκεντρώθηκαν στον Λευκό Πύργο “διαταράσσοντας” τη μεσημεριανή ηρεμία της πόλης.

Δείτε βίντεο από το Harlem Shake Αθήνας:

Για την ιστορία, το “The Harlem Shake Song” δημιουργήθηκε από τον συνθέτη ηλεκτρονικής μουσικής, Baauer. Ένα τυπικό video “Harlem Shake” αρχίζει, με ένα άτομο – κεντρικό πρωταγωνιστή, το οποίο φοράει μια μάσκα στο κεφάλι (ή κράνος), και αρχίζει να κουνιέται ανάμεσα σε πλήθος ανθρώπων, οι οποίοι, αρχικά είναι αδιάφοροι και ασχολούνται με τις καθημερινές τους δουλειές.

Ιδού ένα από τα πρώτα βίντεο, απ’ όπου και ξεκίνησε και ο διαδικτυακός βομβαρδισμός με κρανοφόρους και μασκαρεμένους χορευτές:

Δείτε τις φωτογραφίες του Γιάννη Παπαναστασόπουλου:

Δείτε το ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα που συγκίνησε Σουηδούς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.