#

Ποιος ηθοποιός: “Έχω δοκιμάσει ναρκωτικά, η σύντροφός μου με απάτησε”

Ποιος Έλληνας ηθοποιός δήλωσε ότι έχει κάνει ναρκωτικά και ότι η σύντροφος που είναι τώρα μαζί τον έχει απατήσει; Διαβάστε τη συνέντευξή του.

Τον παρακολουθούμε καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Κλεμμένα Όνειρα». Είναι νέος, ωραίος και ταλαντούχος, αλλά δεν προσπαθεί να γίνει αρεστός. Ο Κωνσταντίνος Λάγκος είναι αφοπλιστικά ειλικρινής και παραδέχεται ότι έχει δοκιμάσει ναρκωτικά, ότι έχει απατήσει τη σύντροφό του, αλλά και ότι έχει απατηθεί από εκείνη, κάτι που συγχώρεσε καθώς διατηρούν ακόμη τη σχέση τους.

Αποκαλύπτει, επίσης, ότι στα 23 του βρέθηκε ένα σκαλί πριν από την εκκλησία για να παντρευτεί την τότε αγαπημένη του, η οποία ήταν και συνάδελφός του.

– Έχεις δοκιμάσει ναρκωτικά;

Κωνσταντίνος Λάγκος: «Ναι, έχω δοκιμάσει. Λέω την αλήθεια. Δεν είναι υποκριτικό να πω ότι δεν έχω αγγίξει ποτέ ναρκωτικά στη ζωή μου; Και ποιος δεν έχει δοκιμάσει; Το μεγαλύτερο ποσοστό των εφήβων έχει δοκιμάσει. Τι να πω, όχι; Δεν θα προσπαθήσω να γίνω αρεστός, να πω κάτι για να φτιάξω περσόνα. Λέω απλά την αλήθεια, ναι. Δεν θεωρώ ότι είναι προκλητικό. Ναι, έχω δοκιμάσει και δεν με αφορά πλέον».

– Έχεις απατήσει;

Κωνσταντίνος Λάγκος: «Ναι».

– Σ’ έχουν απατήσει;

Κωνσταντίνος Λάγκος: «Ναι και είμαι ακόμα με τη γυναίκα που με απάτησε».
konstantinos_lagos (1)
– Πόσο εύκολο είναι αυτό λαμβάνοντας υπόψη τον ανδρικό εγωισμό;

Κωνσταντίνος Λάγκος: «Δεν είναι καθόλου εύκολο να είσαι με τη γυναίκα που σε απάτησε. Δεν ισχυρίζομαι ότι είναι όλα μέλι-γάλα. Όχι, είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά την αγαπάω. Χτυπάει τον έρωτα πάρα πολύ».

– Μήπως λειτούργησε ως αφροδισιακό;

Κωνσταντίνος Λάγκος: «Λειτουργεί και ως αφροδισιακό, γιατί είναι ένα παιχνίδι εξουσίας, ούτως ή άλλως. Έχει περίεργες δυναμικές. Αποφασίσαμε τουλάχιστον με την κοπέλα από κοινού, γιατί κι εγώ την είχα απατήσει, την ίδια περίοδο κιόλας, να μην αφήσουμε να διαλύσει αυτό που έχουμε. Τώρα, τι θα γίνει, δεν ξέρω. Περνάμε τα πάνω και τα κάτω μας».

– Δίνεις εύκολα τέλος σε μια σχέση;

Κωνσταντίνος Λάγκος: «Όχι, είμαι πολύ συναισθηματικός, δένομαι πάρα πολύ. Ερωτεύομαι πολύ εύκολα, αλλά το ίδιο εύκολα μου φεύγει. Ερωτοχτυπιέμαι».

– Στα «πατώματα» πέφτεις;

Κωνσταντίνος Λάγκος: «Και στα πατώματα, ναι».

– Και ξαφνικά λες «ήταν μέχρι εδώ»;

Κωνσταντίνος Λάγκος: «Όχι ξαφνικά, ευτυχώς, πιάνω τα ηνία και λέω: “Εντάξει, ηρέμησε τώρα”».

– Το γάμο τον σκέφτεσαι;

Κωνσταντίνος Λάγκος: «Στα 23 μου χρόνια είχα φτάσει πολύ κοντά στο γάμο. Με παπά και με κουμπάρο στην εκκλησία, τουλάχιστον έτσι σκεφτόμασταν. Ήταν με μια συνάδελφο. Ήμασταν μαζί από τα 20 έως και σχεδόν 4 χρόνια μετά. Μεγάλος έρωτας. Ο πρώτος μεγάλος έρωτας, πραγματικά. Η πρώτη μεγάλη σχέση μου. Πολύ μεγάλη καψούρα, κράτησε για χρόνια μετά. Χωρίσαμε δύσκολα από κοινού. Είχαμε έρθει τόσο κοντά και ίσως το φοβηθήκαμε. Ήμασταν πιτσιρίκια και θέλαμε να ζήσουμε κι άλλα πράγματα. Θυμάμαι την περίοδο αυτή με νοσταλγία μερικές φορές».

– Στον Θεό πιστεύεις;

Κωνσταντίνος Λάγκος: «Όχι, δεν ντρέπομαι να το πω. Προσπαθώ να μην ανήκω σε κάποιο δόγμα. Δεν μ’ αρέσει να δηλώνω ότι είμαι κάτι».

Διαβάστε ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι εθισμένος στα ναρκωτικά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!