Aποκαλύφθηκε ο εγκέφαλος της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου

Συνταρακτικές εξελίξεις στην υπόθεση του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου. Ποιος ο εγκέφαλος της απαγαγωγής όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη;

Σοκ προκάλεσαν τα όσα είπε στην Αγγελική Νικολούλη μέσα από τις φυλακές, ο φερόμενος ως εγκέφαλος της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου που συγκλονίζει την Ελλάδα, Πέτρος Μιχαλεάκος.

Η πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία της δημοσιογράφου με τον κρατούμενο των φυλακών Ιωαννίνων, χαρακτηρίστηκε από την ένταση. Ο Πέτρος Μιχαλεάκος εμφανίστηκε μη συνεργάσιμος, επιθετικός ακόμη και απειλητικός λέγοντας μάλιστα «Θα πληρώσω αυτό που μου αναλογεί αλλά… θα πληρώσουν κι άλλοι»! Τον αιφνιδίασε το τηλεφώνημα της Αγγελικής Νικολούλη και κράτησε αυτήν τη στάση;

Η νύχτα της απαγωγής

Η επόμενη προσέγγιση της Αγγελικής Νικολούλη στον φερόμενο ως εγκέφαλο της απαγωγής έφερε αποτέλεσμα, καθώς εκείνος άλλαξε τακτική και στάση και μίλησε για πρώτη φορά για τη νύχτα της αρπαγής του Μάριου Παπαγεωργίου. Αφού χαρακτήρισε τη σχέση του με το Μάριο, σχέση πατέρα με γιου, ξετύλιξε το δικό του «σενάριο».

Τη μοιραία νύχτα ήταν με τον Μάριο Παπαγεωργίου όπως παραδέχθηκε στην Αγγελική Νικολούλη. Αναφέρει ότι ο αγνοούμενος μέχρι να τον αφήσει στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη, συνοδευόταν από άγνωστους άνδρες που επέβαιναν σε ένα παλιό μαύρο BMW με φιμέ τζάμια. Χωρίς να δώσει συγκεκριμένα στοιχεία περιγραφής και πιεζόμενος από τις επίμονες δημοσιογραφικές ερωτήσεις, μίλησε για τη διαδρομή από τη Νέα Σμύρνη έως Νέα Πέραμο και πίσω, ως συνεπιβάτης του Μάριου. Ταυτόχρονα σύμφωνα με τον Μιχαλεάκο το ίδιο δρομολόγιο έκαναν και οι «άγνωστοι» συνοδοί του Μάριου με το μαύρο BMW.

O Πέτρος Μιχαλεάκος αφού «ανέπτυξε» το σενάριο του στη δημοσιογράφο, αρνήθηκε ότι το παλικάρι το εξαφάνισαν στη Μάνη και εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο Μάριος είναι ακόμα ζωντανός! Ο 72χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε ακόμη και την απόπειρα απαγωγής της μητέρας του Μάριου, λέγοντας μάλιστα ότι η ίδια γνωρίζει καλύτερα από όλους για τη τύχη του παιδιού της!

Η Αγγελική Νικολούλη με σειρά καταιγιστικών ερωτήσεων απέσπασε αόριστες απαντήσεις από τον Μιχαλεάκο, αναδεικνύοντας όμως ταυτόχρονα τις πολλές αντιφάσεις του και τις ασάφειες που εμφανίζει το περίεργο σενάριο του. Δεν έδειξε ίχνος μεταμέλειας. Δε βρήκε λόγο συμπάθειας για το Μάριο και τη μητέρα του.

Διαβάστε ποια τα νέα στοιχεία φωτιά στην απαγωγή του Μάριου Παπαγεωργίου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.