Ποιος είναι ο “τρομοκράτης” Νίκος Ρωμανός. Βιογραφικό

Ποιος είναι ο “τρομοκράτης” Νίκος Ρωμανός; Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία για την οικογένεια του Νίκου Ρωμανού.

Η παρουσία στη δολοφονία Γρηγορόπουλου και ο κρυφός γάμος του Νίκου Ρωμανού μέσα στη φυλακή είναι μερικά μόνο από τα σκοτεινά σημεία του βιογραφικού του.

Ο Νίκος Ρωμανός ήταν 15 ετών όταν δολοφονήθηκε, μπροστά στα μάτια του, ο φίλος του Αλέξης Γρηγορόπουλος, με τον οποίο ήταν συμμαθητές σε σχολείο των Βορείων προαστείων και ζούσαν εκεί. Ολη η ιστορία για την οικογένειά του.

Αυτό το βράδυ της δολοφονίας του Αλέξη πιθανόν άλλαξε για πάντα τη ζωή του, όπως δείχνουν τα γεγονότα ως σήμερα. Ο Νίκος Ρωμανός κατηγορείται τώρα, πέντε χρόνια, αργότερα, για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης με συνεργούς που έχουν διασυνδέσεις με τους Πυρήνες της Φωτιάς ενώ ερευνάται και η δική του συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση αφού βρέθηκαν αποτυπώματά του σε διαμερίσματα που χρησιμοποιούσαν οι συνεργοί.

Εχει προϊστορία στο σπίτι του

Ο 20χρονος Νίκος Ρωμανός είναι εγγονός του Αθανάσιου Νάσιουτζικ, που είχε πρωταγωνιστήσει το 1984 στο αποκαλούμενο έγκλημα στο Κολωνάκι.
Στις 24 Σεπτεμβρίου 1984 διεπράχθη ένα στυγερό έγκλημα: ο 73χρονος συγγραφέας Αθανάσιος Διαμαντόπουλος δολοφονήθηκε αποτρόπαια με 97 κτυπήματα σφυριού. Τα 94 από αυτά του πολτοποίησαν το κεφάλι. Για το έγκλημα κατηγορήθηκε, δικάστηκε και φυλακίστηκε ο παπούς του Νίκου Ρωμανού Αθανάσιος Νάσιουτζικ.

Μόνο που όπως αποδείχτηκε έπειτα από έναν δικαστικό μαραθώνιο, ο οποίος διήρκεσε 9 χρόνια, η «υπόθεση» παίχτηκε μεταξύ πνευματικών ανθρώπων του προοδευτικού χώρου, με πρωταγωνιστή τον Αθανάσιο Νάσιουτζικ, ο οποίος καταδικάστηκε ότι σκότωσε τον ομότεχνό του με 97 σφυριές στο κεφάλι.

Αφησε ιστορία το έγκλημα στο Κολωνάκι

Όπως ήταν φυσικό αυτή η άγρια δολοφονία συντάραξε την ελληνική κοινωνία και έμεινε στα αστυνομικά χρονικά γνωστό ως το «Έγκλημα στο Κολωνάκι». Ο ιατροδικαστής είχε πει ότι όλα τα χτυπήματα ήταν στο κεφάλι, σα να ήθελε ο δράστης να εξαφανίσει τον εγκέφαλο του θύματος.
Άλλοι είπαν ότι ζήλευε την ιδιοφυή πένα του. Άλλοι επειδή το θύμα τον σαμποτάρισε στις εκλογές του Συλλόγου Ελλήνων Λογοτεχνών.
Τον Νάσιουτζικ δεν τον είχε δει κανείς ούτε να μπαίνει ούτε να βγαίνει από το διαμέρισμα του Διαμαντόπουλου ούτε καν στον χώρο της πολυκατοικίας.

Μια δημοσιογράφος που έμενε στον κάτω όροφο, η Βικτωρία Νταγκουνάκη, είχε πει ότι άκουσε έναν άντρα από τον πάνω όροφο να φωνάζει «μη Θανάση, έλεος μη το κάνεις». Δεν υπήρχαν αποδεικτικά μέσα. Όμως ο Νάσιουτζικ είχε κάνει ένα λάθος. Προσπάθησε να δημιουργήσει άλλοθι. Ενώ δεν τον είχε δει κανείς και δεν υπήρχαν αποδεικτικά στοιχεία για την ενοχή του, μόλις έγινε το έγκλημα τηλεφώνησε στην γραμματέα της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών και της είπε «γεια σου τι κάνεις, έτσι σε πήρα, δεν σε θέλω κάτι. Σου τηλεφωνώ από το σπίτι μου».

Το άλλοθι

Την άλλη μέρα, όταν η αστυνομία πήγε στην Ένωση Λογοτεχνών για να πάρει καταθέσεις, ο Νάσιουτζικ πήγε στη γραμματέα και της είπε: «Σε παρακαλώ αν σε ρωτήσουν, πες ότι εσύ μου τηλεφώνησες στο σπίτι μου». Ο ίδιος, έβαλε ακόμα μια μάρτυρα να πει ότι της είχε μεταφέρει ο κηπουρός πως το πρωινό εκείνης της μέρας τον είδε στο σπίτι. Κατέρρευσαν τα δυο άλλοθι αυτά και δικάστηκε ισόβια πρωτόδικα».
Η δικαστική διαμάχη κράτησε σχεδόν δέκα χρόνια και σημάδεψε τη δεκαετία του ’80. Αρχικά κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του επίσης λογοτέχνη Θανάση Διαμαντόπουλου, μετά αθώος λόγω αμφιβολιών, μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα ξανέγινε δίκη μέχρι που ξανακρίθηκε οριστικά ένοχος το 1993.
Στις 18 Απριλίου 1995, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πειραιά αποφυλακίστηκε ο Αθανάσιος Νάσιουτζικ, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 15ετή κάθειρξη.

Ιστορική στα δικαστικά χρονικά έμεινε και η διαμάχη των δύο δικηγόρων, του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για την οικογένεια Νάσιουτζικ, του Νίκου Κωνσταντόπουλου για την οικογένεια Διαμαντόπουλου.

Η μητέρα του Νίκου Ρωμανού

Η Παυλίνα Νάσιουτζικ, μητέρα του Νίκου Ρωμανού είναι συγγραφέας. Στις Μαμάδες Βορείων Προαστίων (Μελάνι)- το πρώτο μυθιστόρημά της που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό- «φωτογράφιζε» όλες τις γνωστές της και τις κορόιδευε για τα ήθη τους, ωστόσο ο τρόπος της, αν και δηλητηριώδης, δεν σήκωνε μήνυση.

Στο Τόση λίγη αλήθεια ασχολείται με την υπόθεση Νάσιουτζικ εκ των έσω (Μελάνι) . Μιλάει με τη μεγαλύτερη κατανόηση, σχεδόν με συμπάθεια, για τον Παναγιώτη Διαμαντόπουλο ο οποίος το 1984 μήνυσε τον 62χρονο τότε συγγραφέα- πρόεδρο της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, και επιχειρηματία πατέρα της για τον φόνο του δικού του πατέρα- και δικαιώθηκε.

Σαν να διαδραματίστηκε αλλού η «υπόθεση Νάσιουτζικ»- σε κάποια αθέατα κέντρα. Δευτερότοκη κόρη του η συγγραφέας, αποφάσισε να ξαναγράψει την ιστορία του αναθεωρώντας την για να αποκαταστήσει τον θύτη, ως θύμα σκευωρίας.

Χωρίς όμως να βουτάει στα βαθιά, χωρίς να ασχολείται με την επιχειρηματολογία της πολιτικής αγωγής ή να φέρνει στο φως νέα στοιχεία, αλλά προσεγγίζοντας το θέμα από την «ανθρώπινη» πλευρά του, με την άνεση κατά συνέπειαν των ακροβατικών κινήσεων που της επιτρέπονται. Άλλωστε, έξυπνα τιτλοφορεί το βιβλίο της «μυθιστόρημα», και εμφανίζεται στις σελίδες του ως Ελβίρα- ενώ όλοι οι άλλοι, από τον θείο της Ζαφείρη μέχρι τον Βαγγέλη Ρωχάμη που προστάτευε, λέει, τον πατέρα της στον Κορυδαλλό, παρελαύνουν με τα πραγματικά ονόματά τους.

Η Παυλίνα Νάσιουτζικ σπούδασε φιλολογία στη Φιλοσοφική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και είναι διδάκτωρ Φιλοσοφίας. Έχει λάβει μέρος σε διεθνή ιστορικά συνέδρια και έχει γράψει βιβλία για τη νεότερη ιστορία ενώ έγινε διάσημη με τα «Μαμάδες βορείων προαστίων», «Κάψτε τα νυφικά» και «Μύκονος μπλουζ».

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο με τον Νίκο Ρωμανό λίγο μετά τη δολοφονία Γρηγορόπουλου και όλες τις λεπτομέρειες για τον γάμο του Νίκου Ρωμανού με τη Βιργινία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.

14 Σχόλια

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΙΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ <> ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ, ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΟΙ ΟΠΩΣ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΤΥΧΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ <> ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΨΥΧΩΣΗ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΛΟΥ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟΥ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ……..

  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΕ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ? ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ?

  3. Ο Γρηγορόπουλος έχασε τη ζωή του από καθαρή μαλακία…Πήγε σαν αλητάμπουρας και καλά “αντιεξουσιαστής”, σαν τους χιλιάδες επαναστάτες του κώλου που υπάρχουν, κ κορόϊδευε έναν ειδικό φρουρό.Έπεσε λοιπόν και στην περίπτωση σε ειδικό φρουρό psycho που του την βίδωσε κ τον καθάρισε.Από όλο αυτό, οκ ,εννοείται κρίμα το παιδί αλλά όχι να τον κάνουμε κ ήρωα…Δεν έπεσε για την πατρίδα πολεμώντας τους Γερμανούς. ΕΛΕΟΣ… Το άλλο το “μπουμπούκι” τώρα ο φίλος του δεν άντεξε τον χαμό του και από την “λύπη” του έγινε τρομοκράτης το παιδί…Λογικό…
    καρα-lol δηλαδή …
    Και Χρύσα , όταν κάνεις ληστείες για να ενισχύσεις τον αγώνα ενόπλων τρομοκρατών τότε ναι, είσαι κ εσύ τρομοκράτης

  4. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ… ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΙΔΗΣΗ … ΜΠΟΥΚΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΡΩΜΑΝΟΣ… Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ …. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΕΙΣ , ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ !!!!! ΕΙΠΑΜΕ ΜΙΑ, ΔΥΟ, ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ . ΑΛΛΑ Η ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ ΡΕ ΣΕΙΣ…. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ..!!!! ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ …. ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΠΟΝΟΣ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΡΩΜΑΝΟ !!!!! ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ -ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΑΧΙΟΛΙ- ΘΑ ΠΡΟΞΕΝΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ… ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ …!!!!!!

  5. gia mena ftaie to kratos. ti prosferi to kratos se afta ta paidia; den ehoun sosti morfosi prepi na trehoun apo edo kai apo eki na mathoun. einai kai lathos ekpedepsi. ta paidia stin ellada einai papagalakia i gonis perimenoun polla apo afta ta paidia giati plironoun. den iparhi sosti paidia den iparhoun sosti kathigites den iparhoun sosta sholia.i gonis ta ehoun paratimena kanoun karieres paratane ta paidia tous stous papoudes i se fillipinezes ktl. eleos pia eleos den leo na pane kai na listevoun alla i perissoteres tainies pou vlepoun i iroes einai listes hrisimopioun opla skotonoun ktl.ktl. ti perimenete na vgali i kinonia theologous; posa paidia pernoun narkotika stin ellada; einai astega einai horis hrimata einai horis ergasia. sas parakalo oli prepi na voithisoume afta ta poli nea paidia einai krima. na stamatisoume emis i megali pou tous dimiourgisame afta ta provlimata. ego zousa stin agglia kai xero ti leo. otan i kinonia den endiaferete oute kai i gonis ehoun to hrono epita akoune gia tis apotihimenes kivernisis vlepoun ti hora tous se afti tin katastasi akoune gia ta politehnia ktl.ktl. mas zitane na tous prosexoume kai emis ligo. mas lene iparhoume kai emis voithiste mas. sas eroto PIOS FTAIE;

  6. Ετσι ειναι οι νεοι που αγανακτουν…φαντασου να ειχαν και οικογενεια να συντηρησουν και αυτο το μπορδ…. πληρωνοντας φορο

  7. τι καθομασται να παρουμε ένα οπλο και εμεις να φαμε και κανα δυο και όλα ενταξει ρε αστον μεσα να βαλει μυαλο το κολωπαιδο και αν θελει να σπουδασει μπορει και μεσα από τη φυλακη αμα βγει εξω τα ιδια και χειροτερα θα κανει , οσα κιαν περασεις είναι να το εχεις στο αιμα σου αυτος δεν στρωνει δεν τον βλέπετε πως κοιταει το βλεμα του είναι για ζημια το παιδι , και απ το να κανει ζημια σε κανα ατυχο περαστικο αστον μεσα …

  8. Θα ήθελα να ρωτήσω, ελληνικά δεν γνωρίζουν αυτοί που κάνουν τα παραπάνω σχόλια? Γιατί βαρεθήκαμε τις αρλούμπες. Και το χειρότερο …. ψηφίζουν.

  9. Δεν ειναι τρομοκράτης. Απλά μπήκε σε μια τράπεζα με ενα καλασνικοφ.

  10. TO ΜΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΜΕ Ε;;;;;ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ Η ΑΚΟΥΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ 15ΧΡΟΝΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ”ΚΑΛΟ” ΠΑΙΔΙ!ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΝΗΣΥΧΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ,ΠΑΙΔΙ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ!ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ!ΨΑΞΑΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΤΕ ΓΝΩΜΗ;;;;;ΨΑΞΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΡΩΜΑΝΟ;;;;ΑΜΕΣΩΣ ΛΕΕΙ Η ΑΛΛΗ:ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ!ΓΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!

  11. i diki mou apopsi einai oti den mporoume ENA kleftroni ENAn anthropo pou lamvani meros se diadilosis me tasis houliganismou!! na ton kanoume agio!! o romanos einai ENA alitopedo! ENA kleftroni enas alitis! den mporei ENA olokliro kratos na ipokipsi stis apetiseis tou romanou. an einai etsi tote?? o kathenas mas pou tha epefte se kapio paraptoma?? na ekane apergia pinas? kai na tin skapoularize!! OHI!!! o romanos an theli na pethani apo asitia?? as pethani!!! den prepi na ipokipsi to kratos se ENA tsoglani!!!! afto to atomo an afethi elefthero? avrio tha pari ENA kalasnikof sto heri kai tha therizi zoes!!! opos kai o sihoremenos grigoropoulos! den tou erikse o astinomikos gia plaka na ton skotosi. ekane vandalismous. pios?? ENA dekapentahrono pedi!!!! ti girevan ta dekapentahrona tsoglanakia stin diadilosi??? kati tetioi einai oi houligans!!!! kai epanerhome ston romano. an den theli tin zoi tou?? as pethani!!! den ftei kanenas politis na plironi ta lathi apo kanena tsoglani!!!!

  12. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΞΕΧΟΝΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΤΛ…ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΑΥΤΗΣ ΟΣΟ ΥΠΟΤΑΣΣΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ…ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ..ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ?ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΑΔΙΣΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ,ΓΟΝΙΟΣ ΚΤΛ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΡΥΒΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ…ΛΙΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…

  13. Δεν είναι τρομοκράτης…Κάποιοι τον έκαναν να γίνει ότι έγινε,του στέρισαν τον φίλο του μπροστά στα μάτια του και του ”χάρισαν” πόνο,φόβο,θυμό,μέχρι που κάποια στιγμή έβγαλε τον θυμό που κρατούσε,αυτό το παιδί λέτε τρομοκράτη? Δεν θα το’λεγα..

  14. Άλλοι είπαν ότι ζήλευε την ιδιοφυή πένα του. Άλλοι επειδή το θύμα τον σαμποτάρισε στις εκλογές του Συλλόγου Ελλήνων Λογοτεχνών

    Ts, oxi pragmatika, apo oti thymame eitan lefta pou tou xrwstage stein mesei. Einai san na les oti o major Armstrong slotwse tein gynaika tou giati tein zeileve aftei tein plousia Katherine.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines