Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση Πιστόριους

Ποιες οι νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως για τον Όσκαρ Πιστόριους και τη σύντροφο του;

Νέες, συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τη νύχτα της τραγωδίας στο σπίτι του Όσκαρ Πιστόριους, φέρνει στο φως η νοτιοαφρικανική εφημερίδα Beeld. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων του «Blade Runner», αλλά και ανδρών της ασφάλειας, που επικαλείται η εφημερίδα, όταν εκείνοι άκουσαν τους πυροβολισμούς και έσπευσαν στο σημείο, είδαν τον Πιστόριους να κατεβαίνει τρέχοντας τα σκαλιά, κρατώντας την ετοιμοθάνατη κοπέλα, μέσα στα αίματα, να την αφήνει στο έδαφος και να της δίνει το φιλί της ζωής, προσπαθώντας να την επαναφέρει. Φώναζε «βοήθεια», ενώ στο πάτωμα του μπάνιου υπήρχαν ματωμένες πετσέτες, που βρέθηκαν αργότερα από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, η 29χρονη Ρίβα Στίνκαμπ ανέπνεε ακόμα εκείνη τη στιγμή, όταν όμως έφτασαν στο σημείο οι πρώτες βοήθειες, η ξανθιά καλλονή είχε αφήσει την τελευταία της πνοή…

Η Beeld γράφει επίσης ότι η αστυνομία, όπως και η ιδιωτική φύλαξη του κτήματος Σίλβερ Γουντς, κλήθηκαν από τους γείτονες δύο ώρες πριν από τους πυροβολισμούς, καθώς ακούγονταν φωνές από το σπίτι του αθλητή.

«Από το σπίτι του ακούγονταν ουρλιαχτά και αποφάσισα να καλέσω την αστυνομία, καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο» αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Την ίδια ώρα, η σκανδαλοθηρική βρετανική εφημερίδα Sun, γράφει ότι οι αστυνομικοί που κρατούν στην Πρετόρια τον Όσκαρ Πιστόριους, φοβούνται μην αυτοκτονήσει μέσα στο κελί του. Για το λόγο αυτό, βρίσκεται ουσιαστικά υπό παρακολούθηση καθόλη τη διάρκεια του 24ώρου.

«Ο Όσκαρ Πιστόριους είναι συντετριμμένος και πασχίζει να αντιμετωπίσει τα συναισθήματά του. Του έχουν παραχωρήσει ένα ιδιωτικό κελί στο αστυνομικό τμήμα, αλλά στα γύρω κελιά υπάρχουν εγκληματίες και ο ίδιος δεν ανήκει εκεί. Η αστυνομία ανησυχεί για την ψυχική του κατάσταση» αναφέρει ανώνυμη πηγή, σύμφωνα με τη Sun.

Δείτε τη στιγμή που ο Όσκαρ Πιστόριους ξεσπά σε λυγμούς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.