Σάκης Μπουλάς: μαρτυρία για το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Τι δήλωσε στενός φίλος του Σάκη Μπουλά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει; Διαβάστε τι περνά ο Σάκης Μπουλάς.

Ένας απο τους πιο στενούς συνεργάτες και επιστήθιους φίλους του Σάκη Μπουλά ξεσπά και μας μιλάει για όλα όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας με το σοβαρό πρόβλημα υγείας του δημοφιλούς ηθοποιού Σάκη Μπουλά.

“Έλεος να έχουν το θράσσος κάποιοι και να κάνουν τηλέφωνο στον Σάκη Μπουλά και να τον ρωτάνε τι έχει και πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή του.

Είναι ντροπή αυτό που γίνεται στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη κατινιά να προσπαθείς να πουλήσεις με το να τρομολαγνείς. Ναι έχει σοβαρό πρόβλημα. Αυτό όμως το αντιμετωπίζει σαν παλικάρι και έχει πολύ καλή διάθεση. Είναι δίπλα του η οικογένειά του και οι φίλοι του. Ας το κλείσουν το στόμα τους κάτι παπαγαλάκια που μόνο να σκορπούν εντυπώσεις και ψέματα έχουν μάθει” δήλωσε ο φίλος του Σάκη Μπουλά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Είναι όπως καταλαβαίνουμε μια πολύ σκληρή δήλωση ενός ανθρώπου από τον χώρο του θεάματος που γνωρίζει καλά τον Σάκη Μπουλά.

Διαβάστε ποιες είναι οι δύσκολες ώρες που περνά ο Σάκης Μπουλάς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.