Απόπειρα δολοφονίας (;) – Η κρέμα του μικρού Σταύρου είχε λιωμένα φάρμακα

Ποιες είναι οι νέες αποκαλύψεις σχετικά με την απαγωγή του 18μηνου Στάυρου απο τον Ύψωνα Λεμεσού; Τι είπε ο πατέρας του 18μηνου μωρού;

Σε θρίλερ, πρωτοφανές για τα κυπριακά δεδομένα, εξελίσσεται η υπόθεση της απαγωγής του 18μηνου νηπίου στον Ύψωνα Λεμεσού, καθώς τα στοιχεία που βγαίνουν στην υπόθεση πλέκουν ένα νήμα με πιθανές οικογενειακές ίντριγκες και δολοπλοκίες, με μοναδικό θύμα μέχρι στιγμής ένα αθώο μωρό 18 μηνών.

Όπως έγινε γνωστό – και που επιβεβαίωσε στο www.elita.com.cy ο Ευθύμιος Στυλλής, πατέρας του μικρού Σταύρου – πριν από δυόμισι μήνες είχαν εντοπιστεί σε παιδική κρέμα που προοριζόταν για κατανάλωση από το μικρό Σταύρο Στυλλή, ξένες ουσίες, λιωμένα φάρμακα. Δεν είχαν εντοπιστεί θρυμματισμένα γυαλιά, όπως ανέφεραν άλλα κυπριακά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε ο πατέρας του μικρού Σταύρου, ο γιος του είχε νοσηλευτεί στην Μονάδα Εντατικής παρακολούθησης του Μακάρειου Νοσοκομείου, από τις 20 μέχρι τις 26 Νοεμβρίου 2012. Το παιδάκι ήταν σε κωματώδη κατάσταση και όπως είχαν αναφέρει τότε οι γιατροί, το μωρό είχε προσβληθεί από εγκεφαλίτιδα. Δεν γνωρίζουν εάν επρόκειτο για άλλη μια πιθανή εγκληματική ενέργεια.

Πέντε μέρες μετά που το παιδί εξήλθε από το νοσοκομείο, συνέβη άλλο ένα περίεργο περιστατικό: Εκείνη τη μέρα το πρόσεχε η άλλη γιαγιά του, η κυρία Ευανθία, μητέρα του πατέρα και σε κάποια φάση θέλησε να τον ταΐσει παιδική κρέμα, την οποία ο μικρός Σταύρος αρνούνταν να φάει. Η γιαγιά τότε γεύτηκε την κρέμα και αντιλήφθηκε ότι είχε μια περίεργη άσχημη γεύση. Αμέσως την έδωσε και στο σύζυγό της, κ. Παναγιώτη, ο οποίος συμφώνησε ότι η κρέμα είχε όντως μια περίεργη γεύση. Η κρέμα στάληκε από τον ίδιο τον παππού σε εξειδικευμένο κέντρο του εξωτερικού και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στην κρέμα υπήρχαν ξένες ουσίες, επικίνδυνες για την υγεία, όπως φάρμακα.

Τότε, η οικογένεια του Σταύρου, δεν ανέφερε τίποτε στην αστυνομία, όμως μετά και την απαγωγή του, κατέθεσαν όλα τα στοιχεία ενώπιον των Αρχών, τόσο για το περιστατικό της νοσηλείας με εγκεφαλίτιδα, τόσο και το περιστατικό με την μολυσμένη κρέμα, τα οποία εξετάζονται από τους ανακριτές.

Δεν έχει, ωστόσο, διαλευκανθεί ακόμη, κατά πόσον όλα τα περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους και αν την ευθύνη φέρει το ίδιο ή τα ίδια άτομο(α).

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποψίες της αστυνομίας στρέφονται σε συγκεκριμένο άτομο του συγγενικού περιβάλλοντος του πατέρα του μικρού Σταύρου. Ο Ευθύμιος Στυλλής, ωστόσο, ήταν ξεκάθαρος: Ο ίδιος και η σύζυγός του δεν υποπτεύονται κανένα, ούτε μπορούν να σκεφτούν ποια κίνητρα μπορεί να κρύβονται πίσω από τις ενέργειες αυτών που θέλουν να βλάψουν τον μικρό Σταύρο.

Σε ερώτησή που του έγινε, γιατί συμβαίνουν αυτά τα περιστατικά μόνο στο μικρό Σταύρο και όχι και στη δίδυμη αδελφή του, ο κ. Στυλλής ανέφερε ότι είναι πολλά τα ερωτηματικά που είναι αναπάντητα.

Πάντως, από στιγμή σε στιγμή αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων με τη μέθοδο του DNA, τα οποία πιθανώς να δείξουν το άτομα ή τα άτομα που εμπλέκονται στην απαγωγή.

Διαβάστε για τις κακώσεις που εντοπίστηκαν στον 18μηνο μικρό Σταύρο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.