Η Στεφανίδου μεταμορφώθηκε σε θεά Κάλι!

Γιατί η Τατιάνα Στεφανίδου αποφάσισε να μυηθεί στους ρυθμούς του πιο χαρούμενου ανατολίτικου χορού; Τι έκανε στα διαλείμματα της εκπομπής;

Στους ρυθμούς του πιο χαρούμενου χορού αποφάσισε να μυηθεί η λαμπερή παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία πριν από λίγες ημέρες είχε καλεσμένη στο στούντιο της εκπομπής Μίλα την πιο διάσημη Ελληνίδα χορεύτρια ανατολίτικων χορών, την Αννα Δημητράτου. Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στο Bollywood και στη μόδα του ανατολίτικου χορού που έχει αρχίσει να κατακτά ακόμα και τα πιο λαμπερά πρόσωπα της διεθνούς και εγχώριας showbiz.

Ετσι μετά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον «Ομορφο κόσμο», τον Γιώργο Τσαλίκη στο «Dancing with the stars» και την Ελένη Φουρέιρα στο video clip «Πιο έρωτας πεθαίνεις», η Τατιάνα Στεφανίδου είναι το επόμενο λαμπερό πρόσωπο που δείχνει να εντυπωσιάζεται από τον ανατολίτικο χορό.

Μάλιστα στα διαλείμματα της εκπομπής δεν ήταν λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια ζήτησε να μάθει μερικά από τα μυστικά του Bollywood dance, καθώς και κάποιες από τις φιγούρες και τις τεχνικές που την ενθουσίασαν όσο η εκπομπή ήταν στον τηλεοπτικό αέρα. Μία από αυτές ήταν η φιγούρα με όλες οι κοπέλες, με την Αννα Δημητράτου στην κεφαλή και την Τατιάνα, να παριστάνουν τη θεά Κάλι.

tatiana-stefanidou-thea-kali

Διαβάστε γιατί η Τατιάνα Στεφανίδου ξέσπασε on air.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.