#

Πάτρα: Βουλευτής έφαγε πόρτα και γιούχα σε κηδεία

Σκηνές απίστευτης γιούχας και αποδοκιμασίας σε κηδεία έζησε βουλευτής στην Πάτρα. Γιατί αντέδρασε έτσι ο κόσμος;

Αχαιός βουλευτής πήγε σε κηδεία να συλλυπηθεί την οικογένεια του εκλιπόντος, ωστόσο οι συγγενείς έξαλλοι τον αποδοκίμασαν και του ζήτησαν να αποχωρήσει… “Πόρτα” από συγγενείς εκλιπόντος έφαγε Aχαιός βουλευτής ο οποίος το τελευταίο διάστημα όπου βρεθεί κι όπου σταθεί γίνεται αποδέκτης αποδοκιμασιών. Αυτή τη φορά το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε κηδεία, όπου εμφανίστηκε προκειμένου να υποβάλλει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος..

Όπως γράφει το patrastimes.gr, ο βουλευτής για να φτάσει πιο άνετα στους συγγενείς επιστράτευσε το νεωκόρο του ναού ο οποίος με περίσσιες …τιμές τον οδήγησε ενώπιον των συγγενών.

Εκεί όμως για τον Αχαιό βουλευτή και πρώην αξιωματούχο άρχισαν τα δύσκολα, καθώς στη θέα του, ένας από τους ανιψιούς του εκλιπόντος σηκώθηκε και του ζήτησε να φύγει αμέσως για να μην γίνουν τα χειρότερα.

Συγκεκριμένα ο ανιψιός του εκλιπόντος ακούστηκε να του λέει “Σήκω και φύγε τώρα αμέσως γελοίο υποκείμενο. Πρέπει να ντρέπεσαι που ‘χες τα μούτρα να εμφανιστείς εδώ πέρα…” Πληροφορίες λένε πως η αδελφή του αποθανόντος εάν ο κ. βουλευτής έκανε ένα βήμα παραπάνω ήταν έτοιμη να τον χαστουκίσει!

Η αντίδραση δεν ήταν τυχαία καθώς η οικογένεια ήταν μονίμως στο στόχαστρο του βουλευτή και τον κατηγορεί μέσω και της δικαιοσύνης πως δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει κάθε αθέμιτο μέσο, προκειμένου να την ενοχοποιήσει για μια σειρά υποθέσεων…

Διαβάστε ποιος βουλευτής έπεσε θύμα κλοπής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!