#

Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Κυριακή 17 Φεβρουαρίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Κυριακή 17 Φεβρουαρίου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Κυριακή 17 Φεβρουαρίου.

Οι σκέψεις που δεν έχουν αγάπη προκαλούν δυστυχία.

ΚΡΙΟΣ
Αναλώνεστε με πράγματα τα οποία δεν σας δίνουν την ενέργεια που αναζητάτε για αυτό καθίστε περισσότερο με τον εαυτό σας και μην βιάζεστε. Ίσως να χρειάζεται να πάρετε το μάθημα της υπομονής. Η συναισθηματική σας φύση μεγαλύτερη από άλλες φορές μπορεί να σας οδηγήσει να πέσετε σε αυτολύπηση. Είναι σημαντικό να επενδύετε στους φίλους σας και στις παρέες σας γιατί αυτό το διάστημα είναι κάτι που σας κάνει πολύ καλό. Επίσης το φιλικό στυλ σε μια σχέση θα σας αποσυμφορήσει από τις εντάσεις και θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε ένα άτομο το οποίο ίσως να φοβάται να σας προσεγγίσει με άλλο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να επαναστατήσετε και να κάνετε μια ξαφνική κίνηση πολύ ανατρεπτική η οποία είτε θα σας φέρει σε σύγκρουση είτε θα ξαφνιάσει κάποια άτομα που σας έχουν δεδομένους. Επειδή σας ενοχλεί μερικές φορές ο τρόπος που θέτονται τα ζητήματα στον επαγγελματικό ή κοινωνικό σας χώρο σίγουρα θα πιεστείτε για να προσεγγίσετε κάποια άτομα που εξ ορισμού τα έχετε ανάγκη να είναι δίπλα σας. Η πίεση μπορεί να φέρει δυστροπία και εσείς έχετε ανάγκη από ξεκούραση γιατί τον τελευταίο καιρό κάνετε πολλά πράγματα. Όσο μπορείτε, κρατήστε τους τόνους χαμηλούς και μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε κάπως διστακτικοί σε θέματα προσωπικά ή ίσως να δειλιάσετε να πείτε σε κάποιο άτομο τα πράγματα που πρέπει. Για αυτό μπορεί να κάνετε πίσω για παρατήρηση. Ίσως αυτό να σοβαρεύει την παιχνιδιάρα φύση σας και να σας βάζει σε μεγάλο προβληματισμό γιατί δεν μπορείτε να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Η σχέση με έναν Σκορπιό μπορεί να εξελιχτεί περίεργα και να υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο και όχι μόνο από την πλευρά σας και από άλλα άτομα. Χρειάζεται να κάνετε κινήσεις προσεκτικές στα οικονομικά σας θέματα και κυρίως να είστε πολύ συγκεντρωμένοι γιατί μπορεί να γίνουν λάθη χωρίς να το καταλάβετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όταν εσείς νιώθετε ήρεμοι και σίγουροι τότε ακτινοβολείτε και γεμίζετε και τους άλλους γύρω σας με μεγαλύτερη δύναμη. Μπορεί να υπάρχει ένα άτομο στην ζωή σας που να σας φέρεται πολύ απόμακρα ή να μην είναι δίπλα σας με τον τρόπο που θέλετε. Έχετε όμως την δύναμη τουλάχιστον αυτή την στιγμή να το φέρετε στα μέτρα σας γιατί είναι ανοιγμένες οι συναισθηματικές σας κεραίες. Ένας Υδροχόος που μπορεί να επικοινωνεί μαζί σας και ίσως να είναι στο εξωτερικό συνεχίζει να σας αρέσει αλλά και να σας προβληματίζει. Οι φίλοι σας τραβούν το ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ
Οι υπερβολές που ίσως κάνετε δεν σας ταιριάζουν και για αυτό να είστε πιο μαζεμένοι και κυρίως περισσότερο δυνατοί. Δεν πρέπει να χάνετε την ατομική σας θέληση γιατί με αυτόν τον τρόπο αποδυναμώνεστε και δεν σας πηγαίνει. Μπορεί να περνάτε δυσκολίες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρετε. Σήμερα τουλάχιστον προσπαθείτε με οποιοδήποτε μέσο να περάσετε καλά γιατί έχετε ανάγκη από ξεκούραση, καλή παρέα ακόμα και ύπνο. Επειδή έχετε διασκορπιστεί πολύ με τις ανάγκες των άλλων τώρα είναι ευκαιρία να μαζέψετε την προσωπικότητά σας και να κοιτάξετε τουλάχιστον για αυτή την εβδομάδα να κάνετε έστω και κάτι μικρό για σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μπορεί σήμερα να θέλετε να αφοσιωθείτε στις ιδέες σας ή να ακολουθήσετε κάποιες παραδόσεις που δεν θα σας κουράσουν ή θα σας ενοχλήσουν. Η διαίσθησή σας είναι πολύ δυνατή και ίσως σας έρθει μια ιδέα για να βρείτε μια οικονομική λύση. Μπορεί να σχεδιάσετε ένα ταξίδι το οποίο δεν θα το κάνετε τώρα αλλά ίσως να βρείτε κατάλληλη ευκαιρία για να κλείσετε ή να προγραμματίσετε αυτό που θέλετε. Επειδή σας ενδιαφέρει πάρα πολύ το πώς θα κινηθείτε και ίσως να σας πιέζει η δέσμευση αυτή την εποχή θα χρειαστεί να γίνετε αναγκαστικά περισσότερο διπλωμάτες.

ΖΥΓΟΣ
Είστε κάπως μπερδεμένοι αλλά τουλάχιστον βγάζετε τα συναισθήματά σας στην επιφάνεια και ίσως να έρθετε πιο κοντά με έναν Ιχθύ. Μπορεί όμως να μην είστε πολύ ξεκάθαροι με τα προσωπικά σας θέλω και αυτό να βγαίνει τελικά όταν πάτε να κάνετε συζητήσεις ή όταν είναι να σχεδιάσετε στο μακρύτερο μέλλον κυρίως με ένα άτομο που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα ποιος είναι ο ακριβής σας ρόλος. Αυτό σας αγχώνει και επειδή είστε πολύ συντροφικοί δεν σας αρέσει να είστε ξεκρέμαστοι. Χρειάζεται πάντως να κάνετε μεγαλύτερη δουλειά με τον εαυτό σας αυτό το διάστημα γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα πάρετε τα πάνω σας και δεν θα μπορεί κανένας να σας αμφισβητήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια ιστορία από το παρελθόν σας θα σας αναστατώσει και ίσως να νιώσετε ότι φέρεστε πιο κτητικά με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα κρατήσετε όμως την ψυχραιμία σας επειδή είστε πιο συναισθηματικοί από άλλες φορές. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες μπορεί να εισπράξετε αιφνιδιαστικά μια περίεργη συμπεριφορά η οποία μπορεί να μην σας αρέσει και κυρίως να σας αναιρέσει κάποια καλά αποτελέσματα. Αν σχετίζεστε με Υδροχόο μπορεί να συγκρουστείτε και να έχετε μεγάλες διαφορές σε θέματα αξιών. Ευτυχώς όμως δεν θα κρατήσει για πολύ αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Νιώθετε υποτονικοί και όχι τόσο δραστήριοι. Το σώμα σας ζητάει την ανάπαυση και αυτό θα το πετύχετε με ξεκούραση ή μαζί με ανέμελες παρέες. Σίγουρα κάποια υλικά θέματα σας απασχολούν και καλό είναι να προσέξετε το φαγητό ή το ποτό γιατί μπορεί να κάνετε υπερβολές. Πάντως η φιλία με συγκεκριμένα πρόσωπα σας κάνει πολύ καλό για αυτό να επιδιώκετε να είστε μαζί τους. Από την άλλη χρειάζεται να κάνετε ένα οργανόγραμμα της επόμενης εβδομάδος για να δείτε πόσο απέχετε από αυτά που θέλετε να κάνετε και αυτά που πρέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Βλέπετε ότι ένα-ένα τα πράγματα μπαίνουν στην θέση τους και αυτό σας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Είστε γενικά πολύ έτοιμοι για να κάνετε το επόμενο βήμα που αφορά στην σχέση σας με ένα πρόσωπο που μερικές φορές δεν ανταποκρίνεται όπως εσείς θέλετε αλλά τώρα που νιώθετε εσείς περισσότερο σίγουροι για τον εαυτό σας αυτό θα γίνει αυτόματα και χωρίς να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο. Ο Δίδυμος είναι κοντά σας αλλά σας αποπροσανατολίζει γιατί δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε εύκολα μαζί του. Ένα ξαφνικό ξεκαθάρισμα μέσα στο κεφάλι σας θα σας βάλει να κάνετε στα σωστά βήματα την κατάλληλη στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε σε ένα ερωτικό κάλεσμα. Γενικά απολαμβάνετε δια των αισθήσεων οτιδήποτε σας παρουσιάζεται σαν ευκαιρία και επειδή θα κάνετε πολλά διαφορετικά πράγματα από αυτά που ήδη έχετε συνηθίσει θα ξαφνιαστείτε με την προσέγγιση ενός Ταύρου. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο και κυρίως προς το τέλος θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μια παλιά κατάσταση την οποία χρειάζεται να την διαχειριστείτε τελείως διαφορετικά από ό, τι μέχρι τώρα για να αντεπεξέλθετε καλά. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να μην είστε απόλυτοι γιατί το νήμα στο κουβάρι δεν θα ξεμπλεχτεί.

ΙΧΘYΕΣ
Επιθυμίες, καλοπέραση και τάση για να κερδίσετε ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες θα σας δώσει ιδιαίτερη δύναμη. Ένας Ταύρος μπορεί να σας προσεγγίσει με έναν δικό του τρόπο. Ο Δίδυμος μπορεί να σας έλκει αλλά είναι δύσκολο τελικά να έχετε σχέση μαζί του όπως εσείς την θέλετε γιατί έχετε διαφορετικές απόψεις για την ζωή. Ίσως εσείς να θέλετε κάποιον να επικοινωνεί μαζί σας συναισθηματικά και δεν μπορείτε εύκολα να έρθετε κοντά με άτομα που δεν αντιλαμβάνονται κατά την γνώμη σας λεπτές αποχρώσεις. Η μυστική σχέση με έναν Υδροχόο ίσως να σας βάλει να σκεφτείτε πιο σοβαρά προς τα πού πηγαίνετε και μερικοί παρόλο που κανείς δεν θα το περιμένει θα κάνετε ένα ξαφνικό μπαμ και θα αποχωρήσετε από μια σχέση χωρίς να νιώθετε άσχημα.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!