Φοιτήτρια αμείβεται με 750 ευρώ την εβδομάδα για να της…

Γιατί μια φοιτήτρια αμείβεται με 750 ευρώ την εβδομάδα; Tι αφήνει η 19χρονη φοιτήτρια να της κάνουν;

Οι πατούσες μιας 19χρονης φοιτήτριας, είναι ο λόγος που εκείνη αμείβεται με 750 ευρώ την εβδομάδα και καταφέρνει να πληρώνει τα δίδακτρα των σπουδών της.

Η Ολίβια, η οποία δεν αποκάλυψε το πλήρες όνομά της, μιλώντας στη New York Post, δήλωσε πως έκανε τα πρώτα της βήματα στο «φετίχ των ποδιών», όταν βρήκε μια αγγελία σε εφημερίδα της πόλης, που ζητούσε «κορίτσια με όμορφα πόδια και πατούσες». Η 19χρονη φοιτήτρια, αρχικά σκέφτηκε πως πρόκειται για αγγελία αναζήτησης μοντέλων, αλλά όταν πήγε στο ραντεβού για τη συνέντευξη, κατάλαβε πως τα πράγματα ήταν πολύ πιο διαφορετικά από αυτό που είχε φανταστεί, αναφέρει το koolnews.

Η «συνέντευξη» έγινε σε ένα υπερπολυτελές πορνείο στο κέντρο της πόλης, και της ζητήθηκε να έχει συναντήσεις με άντρες που θα της χαϊδεύουν και θα της γλύφουν τα πόδια. Η αμοιβή της 19χρονης φοιτήτριας, δε, για τις υπηρεσίες της αυτές, θα αγγίζουν τα 20 ευρώ ανά δεκάλεπτο. Όμως, το αφεντικό, πριν της δώσει τη δουλειά, της εξέτασε τα πόδια για να δει αν είναι, όντως, ωραία και αν θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών.

Η 19χρονη φοιτήτρια Ολίβια, αρχικά σοκαρίστηκε, αλλά όπως η ίδια δηλώνει, ήταν απένταρη και ζούσε μόνη στη Νέα Υόρκη, ενώ σπούδαζε σε κολέγιο. Έτσι, δεν μπορούσε να αρνηθεί αυτή την τόσο δελεαστική πρόταση.

Κατά τη διάρκεια των «συνεδριών», εκείνη έχει την υποχρέωση να κάνει μασάζ στα πόδια των πελατών της. Στη συνέχεια, οι ρόλοι αντιστρέφονται και οι πελάτες της, έχουν το δικαίωμα να τρίψουν τις πατούσες της 19χρονης φοιτήτριας, να τους κάνουν μασάζ, αλλά ακόμα και να επιδοθούν σε ποδολαγνία.

Όπως ήταν λογικό, στην πρώτη της συνεδρία, αυτή η διαδικασία της φάνηκε πολύ περίεργη, αλλά παραδέχεται πως όλοι οι πελάτες είναι ιδιαίτερα ευγενικοί μαζί της. ‘Έτσι, η 19χρονη φοιτήτρια, δεν σκέφτεται να εγκαταλείψει τη θέση της, αφού με μόλις λίγες ώρες δουλειάς την εβδομάδα, μπορεί να βγάζει ένα υψηλότατο μισθό!

Δείτε ποιοι είναι πρωταγωνιστές της πιπεράτης ιστορίας στην Αχαϊα με νεαρή φοιτήτρια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΓΡΑΨΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Κάνε Like στο Fimes.gr