#

Όλη η αλήθεια για την υγεία της Αγγελικής Nικολούλη. Θα γίνει η εκπομπή;

Ποια η αλήθεια για την υγεία της Αγγελικής Νικολούλη; Θα γίνει σήμερα η εκπομπή της; Διαβάστε παρακάτω.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα η Αγγελική Νικολούλη είναι κλινήρης στο σπίτι της με βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού και αυτός είναι και ο λόγος που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα καταφέρει να παρουσιάσει την αποψινή της εκπομπή “Φως στο τούνελ”.

Όπως αναφέρει το entertv.gr που επικοινώνησε με την αγαπημένη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια και επιβεβαίωσε πως όντως ταλαιπωρείται εδώ και αρκετές ημέρες από λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος και βρίσκεται σε αφωνία. Διέψευσε όμως κατηγορηματικά τις φήμες που κυκλοφόρησαν πως δεν θα προβληθεί η αποψινή της εκπομπή. Μάλιστα είπε πως θα βρεθεί στο πλατό της σε κάθε περίπτωση και όσο ταλαιπωρημένη και αν είναι. Η Αγγελική Νικολούλη, απόρησε με τις φήμες περί ματαίωσης του αποψινού “Φως στο Τούνελ” μιας και όπως μας είπε υπάρχει και δελτίο τύπου αλλά και trailer που παίζει.

Να υπενθυμίσουμε πως σήμερα η δαιμόνια ρεπόρτερ θα ασχοληθεί με την είδηση που μεταδόθηκε από στόμα σε στόμα κι έφτασε σ’ όλη την Ελλάδα, και σόκαρε τον κόσμο Οι διακοπές του μικρού αγοριού στο χωριό του παππού και της γιαγιάς, κατέληξαν σε απίστευτη τραγωδία.

Όταν η Αγγελική Νικολούλη ξεκινούσε τις έρευνες της μυστηριώδους εξαφάνισης, δε φανταζόταν το θρίλερ που θα εξελισσόταν…

Δείτε το τηλεφώνημα για απόπειρα αυτοκτονίας στην Αγγελική Νικολούλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!