#

Τέλος ο Κατίδης από την Ελλάδα. Τεράστια καμπάνα στην ΑΕΚ

Γιατί αποκλείστηκε ο Γιώργος Κατίδης από την εθνική Ελλάδος; Τι απόφαση-αστραπή εξέδωσε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία;

Άμεση αντίδραση από την ΕΠΟ στον ναζιστικό χαιρετισμό του Κατίδη καθώς αποφάσισε να τον τελειώσει από όλες τις εθνικές ομάδες για την ντροπιαστική πράξη του.

Αστραπιαίες κινήσεις από τους ανθρώπους της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας οι οποίοι αποφάσισαν να κλείσουν την πόρτα των εθνικών ομάδων στον Γιώργο Κατίδη, τώρα αλλά και στο μέλλον. Αναμένεται δε να υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση από την ΕΠΟ προσεχώς.

Πολύ βαριά ίσως ηχήσει η καμπάνα για τον Γιώργο Κατίδη λόγω του τρόπου με τον οποίο επέλεξε να πανηγυρίσει μετά το γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι με τη Βέροια, ενώ με τιμωρία απειλείται και η ίδια η ΑΕΚ που ενδεχομένως να χάσει το ματς στα χαρτιά.

Η Superleague εξετάζει ήδη την υπόθεσή του, ενώ αναμένεται τόσο η παρέμβαση του αθλητικού δικαστή όσο και η επίσημη τοποθέτηση της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το άρθρο 23 του ποινικού κώδικα το οποίο λέγεται ότι σκοπεύει να επικαλεστεί η Βέροια (ή άλλες ανταγωνίστριες ομάδες) η Ένωση κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά! Διαβάστε το γιατί:

“Οποιοσδήποτε δημόσια μειώνει, μεροληπτεί κατά ή αμαυρώνει οποιονδήποτε με τρόπο δυσφημιστικό εξαιτίας της φυλής, του χρώματος, της γλώσσας, της θρησκείας ή της εθνοτικής προελεύσεώς του, ή διαπράξει οποιαδήποτε άλλη ρατσιστική ή περιφρονητική, πράξη, θα τιμωρείται με αποκλεισμό πέντε (5) αγωνιστικών τουλάχιστον.

Επιπλέον ο παραβάτης θα τιμωρείται με απαγόρευση εισόδου σε οποιαδήποτε γήπεδα και χρηματική ποινή ύψους δώδεκα χιλιάδων

ευρώ (12.000) τουλάχιστον. Εάν ο παραβάτης είναι αξιωματούχος ομάδας, η χρηματική ποινή θα ανέρχεται σε δέκα οκτώ χιλιάδες ευρώ (18.000) τουλάχιστον.

2.α) Εάν αξιωματούχοι ή και ποδοσφαιριστές ομάδας διαπράξουν ρατσιστική ή περιφρονητική πράξη, όπως περιγράφεται στην παρ. 1 του παρόντος, ο αγώνας κατακυρώνεται υπέρ της αντίπαλης ομάδας και η υπαίτια ομάδα τιμωρείται με χρηματική ποινή, η οποία για μεν τις ΠΑΕ ανέρχεται από είκοσι χιλιάδες (20.000) ευρώ έως ογδόντα χιλιάδες (80.000) ευρώ, για δε τα σωματεία από χίλια (1.000) ευρώ έως πέντε χιλιάδες (5.000) ευρώ. Σε περίπτωση δεύτερης παράβασης, εκτός της κατά τα άνω απώλειας του αγώνα, η παραπάνω χρηματική ποινή θα διπλασιάζεται και σε περίπτωση νέας (τρίτης) παράβασης, η ομάδα θα υποβιβάζεται στην λήξη του οικείου πρωταθλήματος.

β) Εάν φίλαθλοι μιας ομάδας διαπράξουν ρατσιστικές ή περιφρονητικές πράξεις όπως περιγράφεται στην παρ. 1, το αρμόδιο όργανο θα επιβάλλει χρηματική ποινή στην ομάδα που υποστηρίζουν οι φίλαθλοι αυτοί, ύψους δέκα οκτώ χιλιάδων ευρώ (18.000) τουλάχιστον και ανεξάρτητα από υπαίτιες ή μη, πράξεις ή παραλείψεις αυτών.

γ) Οποιοσδήποτε θεατής που διαπράττει τα παραπτώματα που καθορίζονται στην παρ. 1 του παρόντος άρθρου, θα τιμωρείται με ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δύο (2) έτη τουλάχιστον.

3. Οι ποινές που επιβάλλονται με βάση το παρόν άρθρο δύναται να μειωθούν ή ακόμη και αναιρεθούν εάν ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, η ομάδα είναι σε θέση να αποδείξει ότι δεν ήταν υπεύθυνος (-η) ή ήταν υπεύθυνος (-η) σε μικρό βαθμό για τις εν λόγω παραβάσεις, ή εάν υπάρχουν σημαντικά απαλλακτικά περιστατικά, ιδιαίτερα δε εάν οι παραβάσεις προκλήθηκαν σκόπιμα ώστε να αναγκάσουν την επιβολή των προβλεπομένων ποινών σε έναν ποδοσφαιριστή ή μία ομάδα.

Η διαδικασία για την αξιολόγηση των απαλλακτικών περιστάσεων θα διέπεται από τις διατάξεις του παρόντος κανονισμού”.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έχει λάβει ακόμη επίσημη θέση προκειμένου να διαφυλάξει τα συμφέροντά της και είναι απορίας άξιον αν γνωρίζει το τι πραγματικά διακυβεύεται.

Μέσα σε όλα τα στραβά, ως θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής παρουσίασε πλήρη μεταμέλεια, δηλώντας επισήμως άγνοια για την πράξη του.

Δείτε τον πανηγυρισμό-ντροπή από τον Γιώργο Κατίδη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!

15 Σχόλια

  1. Και για να ξεκαθαρίσουμε και το δεύτερο επιχείρημα που χρησιμοποιούν οι ημέτεροι ακροδεξιοί (μετά από την λαλακία: “δεν είναι όλα τα δάχτυλα ίδια”):

    ααάλλο φασίστες (Italia),
    ααάλλο ναζιστές (Deutschland),
    ααάλλο ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ (ήτοι ελληνοναζιστές, 4η Αυγούστου & Γ’ Πολιτισμός, Τρίτος Δρόμος, 21η Απριλίου, ΕΠΕΝ, Εθνικό Μέτωπο, Ελληνικό Μέτωπο κλπ)!

    Όντως ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΚΡΙΤΟΤΗΤΑ, από την άποψη ότι κάθε έθνος/χώρα/αυτοκρατορία βιώνει άλλες συγκυρίες, και ακολουθεί διαφορετικές ιστορικές πορείες.

    –> Ο Φασισμός προήλθε από το υπερπατριωτικό αίσθημα των Ιταλών Δημοκρατών/Σοσιαλιστών, που συμμερίζονταν το απωθημένο των συντηρητικών και των φιλομοναρχικών συμπατριωτών τους, για συγκρότηση ενιαίας και ισχυρής Ιταλίας. Ο άκρατος -και εν πολλοίς στείρος- πατριωτισμός των Ιταλών αποκρυσταλλώθηκε σε Φασισμό, αποσπώντας δημοκρατικά την εξουσία το 1922.

    –> Ο Εθνικοσοσιαλισμός/Ναζισμός δημιουργήθηκε με πρότυπο τον Φασισμό, αν και με σαφώς προϋπάρχον πολιτισμικό υπόβαθρο, π.χ.
    τον εξκλουσιβισμό, μυστικισμό και μιλιταρισμό του Τευτονικού Τάγματος,
    τον μιλιταρισμό και την μεθοδικότητα των Γερμανών της Πρωσίας (και του Β’ Ράιχ, 1871-1918), και την γενικότερη ιμπεριαλιστική προδιάθεση υπό τη σκιάν του Α’ Ράιχ (962–1806) και του Καρλομάγνου (800-814[888]). Ο Ναζισμός διαφοροποιήθηκε από τον Φασισμό, κυρίως επειδή έδωσε μεγαλύτερη σημασία στην έννοια της φυλετικής καθαρότητας, αλλά και επειδή αποκόπηκε βίαια από τις σοσιαλιστικές του καταβολές, το 1934 με τη “Νύκτα των Μεγάλων Μαχαιριών”…

    Όμως τα ακροδεξιά κινήματα έχουν κοινά χαρακτηριστικά: Π.χ. εξηγούν στον κοσμάκη, ότι “δεν φταίει αυτός, αλλά ο άλλος..” Δηλαδή καλλιεργούν Μίσος, για συγκεκριμένες ομάδες, ή και γενικότερα!. Μίσος του ανθρώπου, για τον άνθρωπο. Λόγω εγγενούς διδαχής μίσους, στην Άκρα Δεξιά ταξινομείται και ο Σιωνισμός (εκλεκτιστική απολυταρχία με δόγμα εθνικής αποκλειστικότητας), η εκπλήρωση των αλυτρωτικών ανησυχιών των απανταχού Ισραηλιτών
    Επίσης, συνήθως τ’ακροδεξιά κινήματα αποτελούν δίπολα: βούληση ομάδας εκλεκτών ΚΑΙ έκφραση λαϊκής δύναμης, ήτοι ελιτισμός και οχλοκρατία, εν σάρκα μία..! Με αυτό το χαρακτηριστικό, μπορείς να ταξινομήσεις ως ακροδεξιά και όσα καθεστώτα καμώνονται τα κομμουνιστικά, αλλά ουσιαστικά αναλώνονται σε εκκαθαρίσεις ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (π.χ. σταλινικοί και οι Ερυθροί Χμερ)!

    Όμως σκεφτείτε επιτέλους χωρίς ν’αναπαράγετε μεθοδικές συλλογιστικές υστερόβουλων μπαγαπόντηδων. Γιατί πρέπει να δικαιολογούμε –ιστορικά, ιδεολογικά, εθνικοπατριωτικά, “αγαπούν/αγαπούσαν την Ελλάδα”, “πονούν/πονούσαν για τους Έλληνες” και το διότι και το καθότι, και τα ρέστα!– τομάρια, αιμοδιψείς λύκοι, όπως ο Αδόλφος, ο Μεταξάς, ο Βορίδης, ο Περίανδρος, ο Μιχαλολιάκος; Αυτοί θα σε δικαιολογούσαν? Με την πρώτη ευκαιρία, θα σε πούλαγαν… Όσο και αν αρκετοί συμπολίτες μας δυσκολεύονται να το συνειδητοποιήσουν, υπάρχουν πολλοί πυρήνες που καπηλεύονται τα εθνικά μας σύμβολα: Η Γαλανόλευκη Σημαία, όπως και το Έθνος και η Ιστορία του, αποτελούν ευγενείς προφάσεις για την καλλιέργεια ιδεολογιών μίσους & ροπαλοκρατίας, από πλείστες ακροδεξιές ομάδες, που φτάνουν έως και στον άκρατο και ασυγκράτητο ναζισμό (= εθνικοσοσιαλισμός, ο σοσιαλισμός των ανόητων)…

  2. “Δ ω ρ ι κ ό ς” ο χαιρετισμός για τους ελληνοφασίστες από 4η Αυγούστου 1936 και δώθε, “Ρ ω μ α ϊ κ ός” για τους αυθεντικούς φασίστες της Ιτάλια (“saluto romano” από το 1922), και “B e l l a m y’s salute” στις ΗΠΑ του Μεσοπολέμου: Σας βεβαιώνω ότι οι Δωριείς, οι Ρωμαίοι, αλλά και ο σοσιαλιστής Bellamy δεν είχαν ιδέα γι’αυτό το ..χαιρέτιγμα, και την εντύπωσή του στον -υπό τυρρανική ηγεμονία- όχλον. Μιαν απλή χειρονομία που αντιγράφεται εύκολα και φυσικά από τον διπλανό, και καταγράφει ακόμα ευκολότερα την όποια ομοιογένεια του στρατευμένου πλήθους…

    Αστεία πράματα: Τον Φασισμό τον τσακίζεις παραδειγματικά, ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥ, ακόμα και με βία.. Ναι και με βία: Εκεί πρέπει να εξαντλείται η βία του Κράτους, και όχι στο Σύνταγμα, στις τουριστοπαγίδες της Ύδρας, ή στα χρυσωρυχεία του Κάδμου και του Φιλίππου Β’ (σχεδόν από Ρεντίνα μέχρι Ουρανόπολη, gamw to 8rasos tous!?!?!), που τώρα όμως ανήκουν σε κάτι κονκισταδόρες και τον ..Μπόμπολα!!!

    Για χρόνια γέλαγε ο Αδόλφος, που του την χάρισε η γενναιόδωρη, όσο και αστική & σοσιαλδημοκρατική, Δημοκρατία της Βαϊμάρης, ύστερα από το “πραξικόπημα της μπυραρίας”.. Διαβάστε σχετικά, στα περιοδικά [Ιστορίας δήθεν, αλλά με προφανή κρυφή ατζέντα, τη διάδοση Μίσους του ανθρώπου προς τον άνθρωπο: μέσω της παρουσιασης των Clausewitz, Γκουντέριαν & Ρόμελ, σου ρεκλαμάρουν τα συνήθη μπουμπούκια κτηνωδίας: Ερνστ Ρεμ, Ρούντολφ Ες, Χίτλερ, Μεταξάς κλπ] σε όλα τα περίπτερα, ακόμα και αυτήν τη στιγμή που καθόμαστε και δικαιολογούμε το καϋμένο το παιδί, που δεν ήξερε τι έκανε, “φταίει ένα βιντέακι (αχ, μόνο ένα, δα μικρούλιι!), που είδε στο youtube”…

    Όποιον ακροδεξιό (εθνικιστή/ελληνόψυχο/ελληνοναζί/ναζιστή/φασίστα) και να ξύσεις, -ω, τι ευχάριστος έκπληξις!- άνθρωπο θα βρεις.. Άνθρωπο, όμως που συνηγορεί στην διαιώνιση της ελληνικής παρακμής (“ελληνικό DNA”, “ελληνοΟρθοδοξίαν ή Θάνατος”, “ξέρεις ποιος είμαι ‘γω;”, “όταν εμείς χτιζαμε μπαρθενώνες, οι “Άλλοι” έτρωγαν βελανίδια, ή τις σάρκες τους”, “Ελλάς ή Τέφρα”, “Καλός [φτωχός] ξένος, ο εκτελεσμένος ξένος”, κλπ κλπ). Μπορεί να σφάζεις “μη-Έλληνες” (όπως οι Τούτσι vs των Xούτου), μπορεί να σφάζεις Έλληνες (π.χ ΕΑΤ-ΕΣΑ, Τεμπονέρας, Α. Γρηγορόπουλος, “γιατί ως γνωστόν τα κομμούνια δεν είναι καθαροί Έλληνες από το Άλφα Κενταύρου, αφού έχουν μπασταρδευτεί με Άτλαντες και Σημίτες, και επιδιώκουν την εξάπλωση του Σιωνισμού και του ..Διεθνισμού!”). Γελοιότητες: Ο Φασισμός είναι το ίδιο κτηνώδης σε όλα τα έθνη, σε όλες τις ράτσες, και πρέπει να τον τσακίζεις, πριν γίνεται δεδομένος, όπως π.χ αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα του μεταιχμίου από τη Μεταπολίτευση, στην Ευρωυποδούλωση…

    Για τον Κατίδη, μην ανησυχείτε: Αν δεν γίνει βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου -ΧΑ, μπορεί κάλλιστα να βρει απασχόληση στην Ιταλία (όπου έχουν τον “αρχαίο” χαιρετιγμό για ψωμοτύρι), είτε στο Campionato, είτε στην Cinecittà, είτε κράχτης/ξεναγός, ντυμένος ..Μάρκος Αντώνιος έμπροσθεν της fontana di Trevi.

    Στην πρώτη αναποδιά, οι χρυσάβγουλοι -~είτε φυντάνια, είτε βετεράνια: προσωπικά μου είναι εντελώς αδιάφορο!~- βουρκώνουν, και ενθυμούνται τα “ανθρώπινα δικαιώματα / human rights”, τα ίδια που αυτοί βιάζουν καθημερινά και συστηματικά με σαφάρι κτηνωδίας.. Μην ανησυχείς, αν εσύ προσωπικά δεν έχεις αντιληφθεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο στους δρόμους της Αθήνας.. Σύντομα, θα εκλείψουν οι “ξένοι”, και το μίσος θ’αρχίσει να χύνεται και πάνω σε Έλληνες, σε μένα, σε σένα… Ακόμα και πάνω σε μη-κομμουνιστές Έλληνες, γιατι ως γνωστόν τα κομμούνια δεν είναι γνήσιοι Έλληνες, καθότι “προδόται, συνωμόται του σιωνιστικού αδελφάτου του Διεθνισμού” http://www.koutipandoras.gr/33782/θα-κάνουμε-τους-μετανάστες-σαπούνια.html

    https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1462581

    μη αναφορά = μη ύπαρξη..? : http://fra.europa.eu/sites/default/files/fra_uploads/1934-CS-RV-05-SUM-EL.pdf

  3. Μέχρι πότε θά σάς παραμυθιάζουν οι αριστεροβολεμένοι καί τά εκάστοτε λαμόγια με τίς τακτοποιημένες ζωούλες τους ; Aν οι πρόσφυγες δέν θυμούνται ποιοί πανηγύρισαν καί επεδίωξαν τήν Μικρασιατική καταστροφή μέ οχτάστυλα τού Ριζοσπάστη <> ,κι άν ο Ελληνικός λαός δέν θυμάται ποιοί πολέμησαν στα βουνά τής Πύνδου ,όταν οι κομουνιστές αρνιόντουσαν νά πολεμήσουν εξ’ αιτίας τής συμφωνίας Στάλιν Χίτλερ , τότε είστε άξιοι τής μοίρας σας. Οσο γιά τόν χαιρετισμό άντε νά επισκευθείτε κανά Ελληνικό μπουσείο ,μήπως καί ξεσταυρωθείτε . Αλλά όταν οι ανθέλληνες έχουν ξεπουλήσει τά πάντα τό τελευταίο που θά μάς ενδιέφερε θά ήταν τά σύμβολα και οι χαιρετισμοί.

  4. akouw sinexeia arxaioellinikos xairetismos kai dwrikos. nomizete pws o katidis afto eixe sto mialo t ekeinh thn wra? dn nomizw. olos o planhthw gnwrizei tn xeironomia afti ws fasistiki kai sindedemeni me ton hitler. kanenas dn tha s pei a nai dwrikos xairetismos tah s pei xitlerikos. kai epitelous re paidia exete dikio na eimaste thimwmenoi me tous politikous mas alla oxi na pame kai sto allo akro. emeis p otan hrthe h merkel tn satirizame ws xitler m to gnwsto xairetismo paristanwntas ts eksipnous sts dromous ts Athinas twra ta kanoume emeis oi idoi oi Ellines. pragmatika eimaste aksiolipiti ws ethnos. ntrepomai g afto kai ntrepomai p ws ethnos ipostirizoume ena parasitiko komma p exei fanei pws leitourgei. kai ti epeidh einai 20 xronwn kai lete oti dn katalave t ekane. hksere kai poli kala malista. kai dn t ekane mia fora st gipedo. deite ts foto g n katalavete.

  5. το οτι ειναι Δωρικος αρχαιος χαιρετησμος ειναι η αληθεια αλλα ο κοτιδης αμφιβαλω αν το γνωριζε , ζη στην κοσμαρα του. Αλλα δεν ντρεποντε οι ξεφτηλες να το κανουν προτο θεμα την χαζομαρα ενος παιδιου οταν καποιοι επωνημη βγαζουν εκατομυρια ευρω Ελληνικα στο εξωτερικο και ορισμενοι ελληναραδες δηκαστες φωτια να τους καψη τους αθοωνουν.Δεν μας λετε ποσοι αυτοκτονουν στην ελλαδα του σημερα ,αλλα τους φουκαραδες που εσφαξε ο παππους της Μερ…που αυτη με την σηρα τους στοτωνουν παλαιστηνιους φασιστες .Ερε τρομαρασας.

  6. Δεν πρεπει να τιμωρηθει μονο ο ποδοσφαιριστης αλλα και η ομαδα.Τα πραγματα και αυτου του τυπου οι εκδηλωσεις ,ουτε τυχαιες ειναι ουτε αθωες.Αυτος ο χαιρετισμος εχει στοιχισει στην Ελλαδα 500 χιλ. νεκρους,αυτους δεν τους σκοτωσαν μονο οι γερμανοι ναζι αλλα και οι ντοπιοι συνεργατες τους που τοτε ετσι χαιρετουσαν.Σε οποιαδηποτε ομαδα η συλλογο τετοιοι αθλητες δεν εχουν θεση ιδιαιτερα στην ΑΕΚ το συλλογο που ιδρυσαν οι προσφυγες και ηταν η βιτρινα και το καμαρι της προσφυγιας τα δυσκολα και σκληρα εκεινα χρονια.Οι ανθρωποι και οι οικογενειες τους που βιωσαν το ρατσισμο και το περιθωριο,λογω καταγωγης και γλωσσας,δε συγχωρουνται στο να μη διαπαιγωγουν τους αθλητες τους στις παναανθρωπινες αξιες και στα ιδανικα.Οση ευθυνη εχει αυτος που επανελαβε το συμβολισμο των ΓΕΡΜΑΝΩΝ ναζι και των ντοπιων συνεργατων τους την ιδια ευθυνη εχει και η ομαδα που τον ανεδειξε και τον εξεθρεφε μεσα στους κολπους της.Η οικονομικη δυσκολια της ομαδας δεν αποτελει ουτε δικαιολογια ουτε αλλοθι.Σε οτι αφορα τον ιδιο.Αυτος δεν εχει καμμια απολυτως ευθυνη.Οτι του εδειξαν οι γονεις του ετσι μεγαλωσε και ετσι εμαθε να σκεφτεται και να συμπεριφερεται.Δυστυχως δεν ειναι ο μονος.Το χειροτερο ειναι οτι προερχεται απο προσφυγικη οιγενεια.ΚΡΙΜΑ.Η ΑΕΚ δε νομιζω οτι χρειαζεται αυτους τους τρεις βαθμους απο ενα τετοιο αθλητη.Καλα θα κανει λοιπον να κινησει τις διαδικασιες ωστε ο αγωνας να κατακυρωθει υπερ της Βεροιας.Διαφορετικα δεν θα εχει νοημα η απομακρυνση του ποδοσφαιριστη της.Πρεπει και η ομαδα να πληρωσει αυτο που ειχε υποχρεωση να κανει και δεν εκανε δηλ.να κανει γνωστο με καθε τροπο οτι η μισαλλοδοξια και ο ρατσισμος δεν εχουν καμμια απολυτως θεση σε αυτην.Ετσι λοιπον δεν εχει καμμια σημασια η ηλικια και οποια αλλη δικαιολογια. ΕΝΑΣ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ

  7. Να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Να διαβασει κ λίγο ιστορία. Ακου λέει ο άλλος αρχαιοελληνικό χαιρετισμό. Κώστα καταλάβαμε τι ψηφίζεις.

  8. Ψάξτε για “Ολυμπιακό Χαιρεισμό” “Olympic Salute” στο Google και μετά πείτε. Γιατί να μην υποθέσω εγώ ότι δεν έκανε τον αρχαίο Ελληνικό χαιρετισμό; Αμάν πια με την προπαγάνδα.

  9. Παραδειγματική τιμωρία. Αλλά αν δε γίνονται θύματα αυτοί που μορφώθηκαν στις αλάνες με το κλωτσοσκούφι, ποιοι θα γίνουν;

  10. Επειδη ετυχε απλα να βρισκεται καμερα μπροστα ,ακριβως και μονο γι αυτο,γιατι εδω εχουν γινει πολλοι χειροτερα σε αυτη την χωρα που απλα δεν ετυχε να ειναι καμερα εκει να τα γραψει.Μπραβο ρε μπραβοι της Επο τιμωρηστε ενα νεαρο αθλητη εφ ορου ζωης επειδη εκανε μια μαλακια αμα θελετε κι ολας μαστιγωστε δημωσιως η εκτελεστε τον για παραδειγματισμο ,μα ποσο μιζεροι και θλιβεροι εισαστε το εχετε διανοηθει ,μικροι παρα πολυ μικροι ,εισαστε σαν αυτους που κατηγορειτε ,ειστε εσεις που ακριβως που μας εχετε φερει σε αυτη την κατασταση .μονο για λυπηση

  11. οξω ο μαλάκας.
    17 χρόνων ήταν η ΗΡΩ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ όταν την εκτέλεσαν οι Ναζί για
    ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
    Οξω λοιπόν ο κάθε καραγκιόζης που ΣΙΓΟΥΡΑ αν είχαμε ξανά κατοχή θα
    τριγυρνούσε στα σαλόνια του Γ’Ράιχ και θα αστειευόνταν πίνοντας ουισκάκια.

  12. Και εσύ έχεισ δικαίωμα ψήφου,, αλλα ψήφισες Πασοκ και ΝΔ, μήμπως να σε απούσουμε απο τη δουλειά σου? ΠΟλεμάτε τον Φασισμό με Φασισμό, μπράβο στα μυαλά σας

  13. “χαζό παιδί 19 ετών” που κατά τα άλλα έχει δικαίωμα ψήφου…Sorry φίλε μoυ αλλά μήπως το ότι η Ελλάδα καταστρέφεται φταίει και επειδή έχουμε γίνει ανιστόρητοι και ανεκτικοί σε οτιδήποτε γίνεται γύρο μας…εδώ και πολλά χρόνια…;;;

  14. ολοι αυτοι κι αν ειναι αρχιρατσιστες απο την αναποδη.τι ειπαμε πως εχουμε,δημοκρατια και ελευθερια του λογου;

  15. Βοά από υποκρισία ο χώρος..πέσαν όλοι να φάνε ένα χαζό παιδί 19 ετών, για μία όντως ηλίθια κίνηση..Αντί να ΑΣΚΟΥΝ ΔΡΙΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ…

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines