Σχέδιο Αθηνά: πώς επηρεάζει τις μετεγγραφές φοιτητών 2013

Τι θα γίνει με τις μετεγγραφές φοιτητών το 2013; Πώς το σχέδιο Αθηνά επηρεάζει τις μετεγγραφές φοιτητών 2013;

Παρά το γεγονός ότι το Υπουργείο Παιδείας εδώ και αρκετό καιρό έχει ανακοινώσει ότι φέτος θα πραγματοποιηθούν μετεγγραφές πρωτοετών φοιτητών μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση σχετικά με αυτό τις μετεγγραφές φοιτητών. Ο λόγος για τον οποίο γίνεται αυτό είναι ένας, και είναι το σχέδιο «Αθηνά».

Από τη στιγμή που δεν έχει βγει τελική ανακοίνωση για το σχέδιο «Αθηνά», οπότε ο ακαδημαϊκός χάρτης των ΑΕΙ για το 2013-14 δεν είναι ακόμα γνωστός, δεν μπορούν να γίνουν οι αντιστοιχίες στα τμήματα ανάμεσα στα οποία μπορούν να γίνουν μετεγγραφές φοιτητών.

Από την Τετάρτη και μετά, μέρα που θα συζητηθεί το τελικό σχέδιο «Αθηνά» στη Βουλή, θα υπάρχει δυνατότητα στους υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας να φτιάξουν τις αντιστοιχίες των τμημάτων για τις μετεγγραφές.

Διαβάστε ποια είναι τα νέα κριτήρια για τις μεταγραφές φοιτητών.

ΣΧΟΛΙΑ

Tο fimes.gr σέβεται την ελευθερία της γνώμης και δημοσιεύει κάθε σχόλιο που δεν έχει υβριστικό χαρακτήρα. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά οτι δεν υιοθετούμε τα γραφόμενα, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Για να γράψετε σχόλιο, μπορείτε να συνδεθείτε παρακάτω μέσω social media ή συμπληρώνοντας μόνο όνομα, email και κλικάροντας "Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης".