#

Τόμας Πρωτόπαπας: τελευταία μας ελπίδα, ένα θαύμα

Τι δήλωσε ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα για τα νέα φάρμακα που του χορηγήθηκαν και τις νέες εξετάσεις; Πόσες μέρες βρίσκεται στην εντατική μονάδα του ΚΑΤ;

Ο Τόμας Πρωτόπαπας βρίσκεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση για 14η μέρα στην εντατική μονάδα του ΚΑΤ και όλοι πλέον προσεύχονται για το θαύμα.

Ο οργανισμός του 25χρονου ηθοποιού και αθλητή Τόμας Πρωτόπαπα δεν ανταποκρίθηκε θετικά στην φαρμακευτική αγωγή, που του χορηγείται από τους θεράποντες ιατρούς, από το πρωί της Τετάρτης.

«Τελευταία μας ελπίδα, ένα θαύμα», είπε την Παρασκευή ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα, προσθέτοντας πως περίμεναν τα αποτελέσματα από τη νέα φαρμακευτική αγωγή, αλλά οι γιατροί τους είπαν ότι χρειάζονται περισσότερο χρόνο, καθώς η μάχη είναι σκληρή.

Όπως είπε ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα, οι εξετάσεις που επρόκειτο να γίνουν δεν έγιναν. «Οι γιατροί θέλουν να καθαρίσει εντελώς ο οργανισμός του από τα φάρμακα και μετά να τον υποβάλλουν σε τεστ για να δουν αν θα αντιδράσει ο εγκέφαλός του. Έχουμε πίστη και κουράγιο, αλλά ο χρόνος παίζει μαζί μας», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Αν και οι γιατροί επιθυμούσαν αυτές τις ημέρες να αποσυνδέσουν τα μηχανήματα που υποστηρίζουν μηχανικά τα ζωτικά όργανα του Τόμας Πρωτόπαπα, ο οργανισμός του ηθοποιού δείχνει να μην είναι ακόμα έτοιμος για κάτι τέτοιο.

Την Δευτέρα, οι γονείς αν και εξαντλημένοι, η σύντροφος και οι φίλοι του Τόμας Πρωτόπαπα θα περιμένουν τις απαντήσεις από την καινούργια θεραπεία. Θα περιμένουν μία αντίδραση, ένα θετικό σημάδι που θα τους κάνει να χαμογελάσουν ξανά για το παλικάρι τους.

Δείτε την τελευταία φωτογράφηση του Τόμας Πρωτόπαπα πριν το ατύχημα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!