Samsung Galaxy S4 VS HTC One, Sony Xperia Z, iPhone 5, Lumia 920

Αυτά είναι τα κορυφαία κινητά μετά τον Σεπτέμβριο 2012. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους και που ανταγωνίζονται το Samsung Galaxy S4;

Δεν γίνεται αλλιώς. Όταν παρουσιάζεται το κορυφαίο κινητό μίας εταιρείας όπως το Samsung Galaxy S4, αναμφισβήτητα μπαίνουμε όλοι σε μία διαδικασία σύγκρισης. Στα «χαρτιά» ένα είναι εκείνο που μπορεί να μπει στο στόχαστρο του παρατηρητή: τα specs.

Έτσι και με το Samsung Galaxy S4, που παρουσιάστηκε σε ένα εντυπωσιακό show από την Samsung το βράδυ της Πέμπτης. Αν Τοποθετηθεί κάτω από το μικροσκόπιο των πινάκων με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, μαζί με τον ανταγωνισμό του. Θα φανταζόμασταν μία σύγκριση μεταξύ των Samsung Galaxy S4, HTC One, Sony Xperia Z, Lumia 920 και iPhone 5S, αλλά για το τελευταίο θα πρέπει να περιμένουμε να παρουσιαστεί πρώτα από την Apple.

Έτσι, κοιτώντας με περισσότερη λεπτομέρεια το Samsung Galaxy S4 σε σχέση με τα κορυφαία κινητά που κυκλοφόρησαν μετά τον Σεπτέμβριο του 2012 και ιδού το αποτέλεσμα:

It’s all about specs babe… όπως λένε οι περισσότεροι. Είναι έτσι όμως; Όσο σημαντικά κι αν είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά για μία συσκευή, αυτό που μετράει ισότιμα είναι η εμπειρία χρήσης. Από την αίσθηση που αφήνει στο χέρι, μέχρι όλα εκείνα τα μικρά καθημερινά πράγματα στα οποία μπορεί να μας διευκολύνει η συσκευή μας. Σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχουν συγκριτικοί πίνακες.

Διαβάστε για το πότε έρχεται και τι νέο θα έχει το iPhone 5S.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!