ΣΔΟΕ: νέα λίστα Μενεγάκη, Μακρυπούλια, Κανάκης, Λαζόπουλος

Ποια γνωστά πρόσωπα της showbiz και της τηλεόρασης αναφέρονται στη νέα λίστα του ΣΔΟΕ σύμφωνα με διάφορα sites;

Σύμφωνα με διάφορα sites εδώ και περίπου μια εβδομάδα, στελέχη του ΣΔΟΕ ερευνούν εταιρείες ιδιαιτέρως προβεβλημένων προσώπων, οι απολαβές των οποίων έχουν κατά καιρούς σχολιαστεί και απασχολήσει εκπομπές στα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης.

Η λίστα αυτή του ΣΔΟΕ περιέχει ονόματα όπως της Ελένης Μενεγάκη του Λάκη Λαζόπουλου, της Ζέτας Μακρυπούλια της Έλενας Παπαρίζου του Σάκη Ρουβά, του Αντώνη Κανάκη και άλλων γνωστών ηθοποιών, τραγουδιστών παρουσιαστών, P.r managers και πρωταγωνιστών σε τηλεοπτικές σειρές αλλά και παραγωγών. Σημαντική λεπτομέρεια;

Στη λίστα του ΣΔΟΕ δεν υπάρχουν ονόματα δημοσιογράφων καθώς οι έλεγχοι γίνονται τόσο από τις εφορίες αλλά και από τον Άρειο Πάγο καθώς είναι υποχρέωσή μας να υποβάλλουμε την φορολογική μας δήλωση στο κορυφαίο δικαστικό θεσμό της χώρας κάθε χρόνο!

Τουλάχιστον δέκα στελέχη με τεράστια εμπειρία με την πολύτιμη αρωγή τεχνοκρατών από την Τρόικα συντονίζουν τις έρευνες, ελέγχουν τις φορολογικές δηλώσεις τόσο τις ατομικές αλλά και τις εταιρείες στις οποίες τα πρόσωπα είναι είτε ομόρρυθμα είτε ετερόρρυθμα μέλη και συγκρίνουν την ακίνητη περιουσία, τις ενδεχόμενες πολυτέλειες που βιώνουν με τις απολαβές τους. Ένα είναι το σίγουρο. Σε κάποιες περιπτώσεις έχουν παρατηρηθεί απότομες μεταβολές των εισοδημάτων κάτι που αποτελεί τη βάση για έλεγχο και έρευνα. Ξεψάχνισμα!

Βεβαίως ο έλεγχος είναι έλεγχος και σε καμία περίπτωση δε συνιστά ποινικώς κολάσιμες πράξεις για τα παραπάνω πρόσωπα. Είναι υποχρέωση των ελεγκτών να κάνουν σωστά τη δουλειά τους και των ελεγχόμενων να υποβάλλουν όλα τα στοιχεία εκείνα που απαιτούνται για να αποδείξουν ότι είναι καθαροί από τη λίστα του ΣΔΟΕ.

Διαβάστε γιατί ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν καλεί την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!