Ελπίζουν στο θαύμα οι γονείς του Τόμας Πρωτόπαπα

Ποια η κατάσταση που βρίσκεται ο Τόμας Πρωτόπαπας ύστερα από το σοβαρό ατύχημα που του συνέβη; Πώς είναι οι γονείς του Τόμας Πρωτόπαπα;

«Οι 72 ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες μετά το ατύχημα», αφού η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας στο κεφάλι ήταν πολύωρη και τα τραύματα σοβαρά», ενώ αυτό που περιμένουν όλοι είναι «να αντιδράσει στην ειδική φαρμακευτική αγωγή που του χορηγείται και να δώσει σημάδια ανάκαμψης» δηλώνουν οι θεράποντες ιατροί της Μοναδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλεύεται.

Η κατάστασή του Τόμας Πρωτόπαπα παραμένει σταθερά κρίσιμη χωρίς καμία βελτίωση. Σήμερα οι γιατροί θα προχωρήσουν σε νέες εξετάσεις για να εκτιμήσουν την πορεία.

Σύμφωνα με το fthis, ο πατέρας του Τόμας Πρωτόπαπα κατέφτασε χθες το πρωί από το Λονδίνο, όπου ζει, καθώς δεν έβρισκε πτήση νωρίτερα. Το επισκεπτήριο στην μονάδα εντατικής θεραπείας είναι μόλις δύο μισάωρα την ημέρα και μόνο για έναν από τους συγγενείς πρώτου βαθμού, οπότε η αναμονή έξω από την μονάδα είναι ανώφελη. Ιδίως όταν δεν υπάρχουν ενθαρρυντικά σημάδια για την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο διευθυντής του νοσοκομείου συναντήθηκε με τους γονείς του Τόμας Πρωτόπαπα και τους έθεσε υπόψη τους το ενδεχόμενο της δωρεάς οργάνων.

Ωστόσο τόσο οι ίδιοι, όσο του και οι φίλοι του ελπίζουν ο 25χρονος Τόμας Πρωτόπαπας, να φανεί δυνατός και να καταφέρει αυτό που φαντάζει ακατόρθωτο. Ελπίζουν να εισακουστούν οι προσευχές τους και να γίνει το θαύμα.

Όσον αφορά το τροχαίο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας είχε σταματήσει στην Αττική οδό προκειμένου να τηλεφωνήσει στο στούντιο, όπου είχε γύρισμα και να του δώσουν πληροφορίες για να φτάσει εκεί, όταν βαν της Αττικής οδού έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο δικό του.

Δείτε ποιο το δράμα της 20χρονης συντρόφου του Τόμας Πρωτόπαπα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.