Kλινικά νεκρός o γνωστός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας

Σοκ προκαλεί η είδηση οτι ο αγαπητός νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαππας είναι κλινικά νεκρός. Πού βρίσκεται και κάτω από ποιες συνθήκες;

Πληροφορίες λένε ότι ο νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας νοσηλεύεται με βαριά τραύματα στο κεφάλι μετά από τροχαίο στο ΚΑΤ. Δίπλα του βρίσκεται όλη η ομάδα του Dr. Cook του Γιάννη Λουκάκου, στο οποίο πρωταγωνιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πολύ βαριά κατάσταση, διασωληνομένος στην εντατική του ΚΑΤ βρίσκεται ο αγαπητός νεαρός ηθοποιός Θωμάς (Τόμας) Πρωτόπαππας, (που έγινε πανελληνίως γνωστός ως ο νεαρός Αλέξης από τη σειρά του Mega «Οι Βασιλιάδες»). Ο νεαρός ηθοποιός είχε τροχαίο ατύχημα με το αυτοκίνητό του τύπου smart στην Αττική οδό.

Όλοι περίμεναν τον ηθοποιό Τόμας Πρωτόπαπα σήμερα για τα γυρίσματα. Όμως γύρω στο μεσημέρι η παραγωγός του show δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από φίλο του Τόμας ο οποίος την ενημέρωσε για τα κακά μαντάτα. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πώς είναι κλινικά νεκρός.

Ο Τόμας Πρωτόπαπας γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου στην Αγγλία. Ξεκίνησε σε ηλικία 14 ετών ώς μοντέλο και κατόπιν ηθοποιός.

Η τελευταία δουλειά του Τόμας Πρωτόπαπα πέρα από τα κανάλια Mad και MTV Greece ήταν στη σειρά Βασιλειάδες του Mega.

Διαβάστε για τον κλινικά νεκρό Φαμπρίς Μουάμπα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.