#

Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Mαρτίου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου.

Στόχευε για το φεγγάρι και ακόμα αν αστοχήσεις, θα βρεθείς ανάμεσα στα αστέρια!

ΚΡΙΟΣ
Συνεχίζετε να έχετε ευαισθησίες οι οποίες περιορίζουν την κρίση σας και γενικά την όλη σας συμπεριφορά. Αυτό όμως δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού από σήμερα που μπαίνει η Άρης στο ζώδιό σας σίγουρα θα κάνετε μια ξαφνική στροφή, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Πάντως ο ψυχισμός σας παρομοιάζεται σαν την Άνοιξη γιατί ξαφνικά θα πάρετε μπρός σε όλα τα επίπεδα. Παρόλα αυτά θα είστε ακόμα κλεισμένοι στον εαυτό σας και οι πιο τολμηροί θα κάνετε ανοίγματα και όχι μόνο αλλά και έντονα ξεκαθαρίσματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Νιώθετε πιο χαλαροί και αεράτοι για αυτό μπορείτε να κάνετε πολύ καλύτερα πράγματα και να είστε ασφαλείς. Γενικά είστε τόσο δημιουργικοί και άξιοι που δεν χρειάζεται να σας επιβεβαιώνει κανένας την αξία σας. Αν συμμετέχετε σε ομάδες σίγουρα θα κάνετε καλύτερα πράγματα και θα νιώσετε και πιο δυνατοί από τον τρόπο που λειτουργείτε. Τα οικονομικά σας μπορεί να βελτιωθούν και κυρίως από την βοήθεια ενός ατόμου που ίσως σας στηρίξει σε κάποια βήματά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Συνεχίζετε να είστε πολύ ανασφαλείς ή ακόμα και ευαίσθητοι με κάποια θέματα και κυρίως σε θέματα καριέρας ή μιας σχέσης. Επειδή δε θέλετε να συγκρουστείτε κατά μέτωπο, προσπαθείτε να πάτε το οτιδήποτε κάπως πιο ήπια για να φτάσετε στο τελικό σας στόχο. Το ζητούμενο είναι βέβαια να μην γίνουν λάθη γιατί με τον Ερμή που είναι στον Ιχθύ τα βλέπετε όλα διαστρεβλωμένα και κάπως πιο χαλαρά. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να πάρετε βάρος γιατί ίσως να έχετε τάση να τρώτε πολλά γλυκά. Αλλά η γλυκύτητά σας θα είναι πολύ δελεαστική και κυρίως αν σχετίζεστε με έναν Ιχθύ όπου θα έρθετε πιο κοντά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είστε γενικά πολύ δυνατοί και δραστήριοι γιατί έχετε τουλάχιστον εξασφαλίσει συναισθηματική ηρεμία. Όταν βγαίνει από μέσα σας σιγουριά και ασφάλεια, τότε πραγματικά γίνονται θαύματα στην ζωή σας και επειδή έχετε δικό σας ξεχωριστό τρόπο γίνεστε πιο αγαπητοί και περισσότερο κοινωνικοί. Πάντως είστε στα σκαριά να κλείσετε μια δουλειά η οποία θα είναι πολύ καλή στο μέλλον. Επειδή έχετε ταλέντο στην διαχείριση γιατί θέλετε να έχετε πάντα χρήματα τουλάχιστον για τώρα θα έχετε την ευκαιρία να μαζέψετε κάποια ή να δημιουργήσετε νέες προοπτικές που θα σας πηγαίνουν αρκετά.

ΛΕΩΝ
Μπορεί να περνάτε μια φάση νέας συνεργασίας την οποία όμως ίσως βλέπετε με μια δόση υπερβολής. Για αυτό να κρατάτε μικρό καλάθι όταν οι άλλοι που θέλετε να συνεργαστείτε σας τάζουν πράγματα τα οποία μπορεί και να μην είναι εύκολο να γίνουν. Κυρίως να είστε περισσότερο εστιασμένοι στις λεπτομέρειες και αν είναι να υπογραφούν συμβόλαια χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Η σχέση με έναν Ιχθύ είναι σε καλή φάση τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσπαθείτε γενικά να είστε πολύ προστατευτικοί και συνεργάσιμοι με τους γύρω σας. Κυρίως αν είστε μαζί με έναν Ιχθύ θα κάνετε πολλά πράγματα γιατί έχετε μεγαλύτερη επαφή με τα βαθιά σας συναισθήματα. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα έχετε μεγαλύτερη κοινωνικότητα αλλά και προστασία από τους γύρω σας για αυτό μπορεί να σας γίνει μια καλύτερη πρόταση για συνεργασία όπου δεν θα νιώθετε αδικημένοι ή υποτιμημένοι. Η σχέση με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω θα είναι έντονα συναισθηματική.

ΖΥΓΟΣ
Συνεχίζετε να έχετε ευαισθησίες και γενικά να μην έχετε την ξεκάθαρη εικόνα που θα σας βοηθήσει να πάτε παρακάτω. Βέβαια με τον Άρη που μπαίνει στον Κριό από σήμερα θα κάνετε αλλαγές αλλά δεν είστε έτοιμοι ακόμα να αποχωριστείτε κάποιες ιδέες που μπορεί να σας κρατάνε πίσω γιατί θέλετε έμπρακτη απόδειξη για να πειστείτε. Μην βιάζεστε γιατί θα γίνει και αυτό και μάλιστα με ένα πολύ έντονο τρόπο. Κυρίως οι γεννημένοι του πρώτου δεκαήμερου θα βγείτε ξαφνικά από ένα λήθαργο και εκεί θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε έτοιμοι να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα και να βγείτε από την αφάνεια στο προσκήνιο. Ο λόγος είναι ότι θα γίνετε σιγά-σιγά πιο παρορμητικοί και ενθουσιώδεις. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα συνεχίσετε να έχετε μια εύνοια σε ερωτικά και οικονομικά θέματα. Το στοιχείο του ρίσκου υπάρχει γενικά αυτό το διάστημα στην ζωή σας οπότε θα κάνετε και μεγαλύτερα τολμήματα. Όσοι δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε με ένα Λιοντάρι χρειάζεται από την πλευρά σας μεγαλύτερη διάθεση και κατανόηση για να ξεπεράσετε τα εμπόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε συναισθηματικές ευαισθησίες και επίσης είστε ακόμα μπερδεμένοι με τα θέματα ενός σπιτιού. Είναι σημαντικό να στηρίζετε τον εαυτό σας σε οτιδήποτε κάνετε για να έχετε άμεσα αποτελέσματα. Ένα επαγγελματικό ταξίδι μπορεί να γίνει ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένατε και να έχει ένα καλό αποτέλεσμα. Να είστε όμως προσεκτικοί με τις οικονομικές σας συμφωνίες γιατί μπορεί να υπάρχει ασάφεια από την πλευρά σας και να μην έχετε το ποθούμενο αποτέλεσμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είστε πολύ ευαισθητοποιημένοι και προσεκτικοί με τα συναισθήματα των άλλων για αυτό μπορεί να πετύχετε μια καλύτερη επικοινωνία αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των άλλων σαν δικές σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο έχετε ερωτική εύνοια κυρίως με Παρθένο, Σκορπιό και Ιχθύ. Χρειάζεται να καθαρίσετε το μυαλό σας και γενικά να είστε πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας γιατί μπορεί να είστε ευάλωτοι στις κρίσεις των άλλων. Μια πρόταση από το παρελθόν κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο θα σας δώσει την ευκαιρία να δείξετε την βαθιά σας γνώση αλλά δεν θα είναι και τόσο εύκολη η συνεργασία γιατί θα απαιτηθεί τεράστια πειθαρχία από την πλευρά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Νιώθετε συναισθηματικά ευάλωτοι και για αυτό δεν είστε έτοιμοι να αγωνιστείτε για να κερδίσετε ακόμα και αυτά που σας αξίζουν. Επειδή όμως μπορεί να ξεσηκωθείτε για μια νέα δουλειά θα χρειαστεί να βάλετε τους δικούς σας όρους γιατί εδώ φαίνεται ότι μπορεί λόγω κρυφών φιλοδοξιών να υποχωρείτε και να κάνετε αυτά που θέλουν οι άλλοι. Ο Παρθένος μπορεί να βρεθεί στον δρόμο σας και ίσως να κάνετε και μια συνεργασία που θα είναι πολύ εποικοδομητική γιατί θα αναλύσετε περισσότερο κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες σας διαφεύγουν.

ΙΧΘYΕΣ
Προσπαθείτε να κάνετε μια νέα αρχή και σίγουρα θα το πετύχετε αν έχετε το μυαλό σας συγκεντρωμένο και πολύ πειθαρχημένο. Πάντως έχετε ανάγκη από ένα γενικό μάζεμα το οποίο θα σας βοηθήσει να καλουπώσετε την εύνοια που έχετε αυτό το διάστημα και να την στρέψετε μέσα από πρακτικές υπέρ σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο εξακολουθείτε να έχετε την Αφροδίτη σαν προστάτη των ερωτικών σας και γενικά της προσωπικής σας τύχης και χαράς. Για αυτό μην αφήνετε τίποτε στην τύχη και πάνω από όλα να είστε θετικοί και με τον εαυτό σας και με τους γύρω σας.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!