#

Ζώδια: προβλέψεις για ζώδια σήμερα Σάββατο 30 Μαρτίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Σάββατο 30 Mαρτίου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Σάββατο 30 Μαρτίου.

Μερικές φορές η αλήθεια είναι ανεξάρτητη από τα γεγονότα.
 
ΚΡΙΟΣ
Παραμένετε σιωπηλοί και ίσως να αδρανήσετε για λίγο επειδή κάτι μπορεί να σας δεσμεύσει και θα σας υποχρεώσει να παραμείνετε καρφωμένοι σε μια ιδέα η οποία ίσως να μην σας κάνει καλό. Η συγχώρεση είναι απαραίτητη για να αφήσετε πίσω το παρελθόν αλλά και τους φόβους σας. Η σχέση με Σκορπιό θα γίνει περισσότερο δημιουργική, αν αποφασίσετε να θεραπεύσετε από κοινού δεσμεύσεις και αρνητικές πεποιθήσεις. Ένα οικονομικό θέμα θα το λύσετε με δυναμικό ή πρωτότυπο τρόπο.
 
ΤΑΥΡΟΣ 
Συνεχίζετε να νιώθετε ότι έχετε ανάγκη κάποια συγκεκριμένη σχέση με την οποία σας δένουν πολλά πράγματα και δεν λέτε να ξεκολλήσετε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα σταματήσετε να είστε αυστηροί ή να βάζετε τα όρια σας τα οποία μερικές φορές είναι υπερβολικά. Και όρια σημαίνει όχι μόνο με τους άλλους αλλά και στον εαυτό σας κι αν αφορούν σε θέματα διατροφής αν το έχετε ανάγκη είναι πολύ καλό αλλά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ελπίδα και το όνειρο ή το μέλλον σας θα χρειαστεί να τα αναθεωρήσετε για να έχετε καλύτερες μελλοντικές λύσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ 
Είστε προβληματισμένοι για μια υπόθεση η οποία σας έχει βάλει να κολυμπήσετε στα βαθιά. Η παρουσία ενός φίλου ή ενός ατόμου που σχετίζεται με το παρελθόν σας μπορεί να σας μπλοκάρει για λίγο αλλά μετά θα το αντιμετωπίσετε πιο εύκολα γιατί είστε όσο μπορείτε στο εδώ και τώρα. Η φαντασία σας είναι πολύ ισχυρή αυτό το διάστημα και κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο και μπορεί μεν να εκτονώνετε μια κατάσταση αλλά από την άλλη μπερδεύεστε και σίγουρα δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις που θα σας βγάλουν ακόμα από ένα αδιέξοδο. Βέβαια είστε πολύ πιο δραστήριοι και δυναμικοί οπότε κάτι θα ξεπεράσετε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Νιώθετε ότι ένα πάθος σας κατακλύζει στον ερωτικό τομέα και θέλετε να κάνετε πράγματα πολύ δημιουργικά και δραστήρια με στόχο να εκτονωθείτε. Η σχέση σας με έναν Σκορπιό περνάει διακυμάνσεις και ίσως να βρεθείτε μπροστά σε ένα δίλημμα. Η επισημοποίηση σε μια σχέση μπορεί να συμβεί ξαφνικά και αυτό να τελικά από εκεί που το φοβόσαστε να σας δημιουργήσει ασφάλεια. Βέβαια είστε σε δράση και θέλετε να κάνετε κάτι καινούργιο το οποίο να μην έχει σχέση με το παρελθόν σας.
 
ΛΕΩΝ 
Νιώθετε ότι είστε κάπως δέσμιοι του παρελθόντος και δεν μπορείτε να ανατρέψετε κάτι το οποίο είτε το φοβόσαστε είτε το αρνείστε και δεν μπορείτε να το δείτε αντικειμενικά. Σίγουρα θα γίνετε περισσότερο σοβαροί σε θέματα οικονομικά και ενός ακινήτου και ίσως να διαφωνήσετε με ένα πολύ δικό σας πρόσωπο το οποίο σας κοντράρει. Η αρνητική σκέψη δεν βοηθάει αλλά ούτε και ο θυμός. Στο χέρι σας είναι να δείτε τα πράγματα τελείως διαφορετικά γιατί τώρα έχετε την ευκαιρία εξέλιξης και δημιουργίας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ανοίγεστε αλλά έχετε έναν στόχο πιο βαθύ και περισσότερο ερευνητικό ή συναισθηματικό. Τα δικά σας πρόσωπα είναι πολύ κοντά σας αρκεί να μην τα βλέπετε όλα με μια ισοπεδωτική λογική η οποία σας δημιουργεί κριτική και απομόνωση. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να μην σκέφτεστε πολύ συγκεκριμένα και λογικά και ίσως να κάνετε λάθη σε πρακτικά επίπεδα. Η συμπόνια των άλλων και η κατανόηση των προβλημάτων τους θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε ραγδαία και θα πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για μια σχέση η οποία υπήρχε στο παρελθόν κι είχε διακοπεί και τώρα νιώθετε την ανάγκη ότι πρέπει να επιστρέψετε.
 
ΖΥΓΟΣ
Είστε προ των ευθυνών σας και αυτό σας κάνει πολύ καλό επειδή θα αναλάβετε ευθύνες και μαζί με την δράση που έχετε τις τελευταίες ημέρες θα επιλύσετε πιο εύκολα τα προσωπικά σας θέματα. Η ζωή γενικά είναι πολύ τολμηρή μαζί σας και σας παρουσιάζει ευκαιρίες εξέλιξης μέσα από σχέσεις και συνεργασίες στις οποίες εσείς χρειάζεται να παραμείνετε περισσότερο επικεντρωμένοι στην δική σας προσωπικότητα. Ο προβληματισμός σας με έναν Ταύρο πιθανόν να σας δημιουργήσει εντάσεις αλλά αν είστε ψύχραιμοι και αισιόδοξοι θα καταφέρετε να κερδίσετε αυτό που θέλετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Νιώθετε πιο σίγουροι και δυνατοί για αυτό μπορεί να προβείτε σε καταστάσεις που θα εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας και θα είστε πιο σίγουροι για τα θέλω σας. Η σχέση με έναν Κριό εξελίσσεται υπερβολικά και αυτό σας φοβίζει λίγο γιατί χρειάζεστε να είστε και εσείς παράτολμοι και περισσότερο παρορμητικοί. Γενικά έχετε κάτι πολύ καινούργιο και ίσως και κάπως πρωτοποριακό που θα σας γεμίζει την ζωή με νέα ενδιαφέροντα αρκεί να γεφυρώσετε μέσα σας κάποια κατά την γνώμη σας ακραία πράγματα όπως είναι το να φανερώνετε ένα μυστικό σας κομμάτι ή να το εκδηλώνεστε περισσότερο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Παραμένετε εγκλωβισμένοι και έχετε απορροφηθεί από ένα παλιό σας πρόβλημα που ίσως να σας κάνει να κολλάτε κάπως στο παρελθόν. Η κρίση που μπορεί να περάσετε με ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να είναι εφ όλης της ύλης και να μην επιδέχεται αλλαγή ή συγχώρεση. Εσείς θα αποφασίσετε πώς τελικά θα διαχειριστείτε την κρίση. Η επαφή με έναν Ταύρο μπορεί να είναι δύσκολη γιατί ίσως να μιλήσετε για το θέμα ενός ακινήτου ή ενός οικονομικού που σας ενοχλεί και προς το παρόν δεν βλέπετε υποτίθεται λύσεις. Επειδή όμως το πλανητικό σύστημα σας δίνει νέα δράση και μεγαλύτερη γνώση του εαυτού σίγουρα θα ενδυναμωθείτε και θα έχετε πιο δυνατή εσωτερική καθοδήγηση.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Είστε σταθεροί σε κάποιες απόψεις για αυτό μπορείτε να τις διαδώσετε και να έχετε μια μεγαλύτερη επικοινωνία η οποία σας ενδυναμώνει και σας βγάζει από εσωτερικά αδιέξοδα. Αν σκέφτεστε πάντως να συνδυάσετε δουλειά με ταξίδι θα είναι κάτι πολύ καλό αφού με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Όσοι έχετε πάντως δραστηριότητα σε θέματα διδασκαλίας θέλετε να γίνετε πρωτοπόροι και να κάνετε τομές σε πράγματα που θα λένε την αλήθεια. Ο Κριός παραμένει στην σφαίρα των ενδιαφερόντων σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Δεν εκδηλώνεστε εύκολα γιατί φοβόσαστε να κάνετε κάποια αλλαγή και ίσως αφήνετε κάποιες καταστάσεις πολύ ενεργές που σας κρατούν πίσω. Πάντως από την άλλη επειδή σας έχει ανοιχτεί κάτι πολύ καινούργιο ίσως να μην έχετε καταλάβει ακόμα την αξία του και μπορεί να μην κάνετε τόσο δυναμικές κινήσεις που είναι αναγκαίες αυτή την στιγμή. Η σχέση με έναν Σκορπιό μπορεί να οριοθετήσει κατά κάποιο τρόπο ένα επαγγελματικό σας θέμα το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να εξελιχτείτε οικονομικά αλλά σίγουρα σας στριμώχνει υπερβολικά γιατί ο πήχης και οι απαιτήσεις ανεβαίνουν.
 
ΙΧΘYΕΣ 
Η ένταση που νιώθατε κατά κάποιο τρόπο έχει διοχετευτεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και για αυτό μέσα σας μπορείτε να κάνετε περισσότερες διορθωτικές κινήσεις. Η επαφή με ένα άτομο από το εξωτερικό θα σας δώσει και πάλι τη δυνατότητα να επανέλθετε σε μια δουλειά που μπορεί να αφορά και πιθανή μετακίνηση. Η δυναμικότητα που θα επιδείξετε πάντως σε θέματα επιθυμιών θα σας βοηθήσει να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους και να ξεκινήσετε πιθανόν κάτι καινούργιο. Η σχέση με έναν Ζυγό μπορεί να μπει σε νέες βάσεις.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!