Γιατί η Cyprus Airways καταγγέλλει την Aegean

Γιατί η Cyprus Airways καταγγέλλει την αεροπορική εταιρεία Aegean; Tι προσπαθεί να κάνει η Aegean σύμφωνα με τη Cyprus Airways;

Οι συντεχνίες των Κυπριακών Αερογραμμών καταγγέλλουν την αεροπορική εταιρεία AEGEAN ότι «προσπαθεί να βάλει λουκέτο» στον κυπριακό αερομεταφορέα. Αιτία αποτελεί η αίτηση της AEGEAN για έκδοση πιστοποιητικού αερομεταφορέα θυγατρικής εταιρείας στην Κύπρο.

Ο Πρόεδρος της συντεχνίας των Κυπριακών Αερογραμμών Cyprus Airways, Ανδρέας Πιερίδης, δήλωσε ότι η εταιρεία επιχειρεί για πολλοστή φορά να κλείσει τον κρατικό αερομεταφορέα.

Παρέπεμψε μάλιστα, στη συνεδρία της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, της 6ης Ιουλίου 2012, στην οποία στέλεχος της AEGEAN είχε δηλώσει ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να αναλάβει τον κύκλο εργασιών των Κυπριακών Αερογραμμών, σε περίπτωση που αποφασιζόταν ο τερματισμός της λειτουργίας τους.

Επίσης οι συντεχνίες των Κυπριακών Αερογραμμών υποστηρίζουν ότι η AEGEAN «είναι ζημιογόνα εταιρεία και περιμένει να κλείσουν οι Κυπριακές Αερογραμμές για να αναλάβει το πτητικό της πρόγραμμα, προκειμένου να εισέλθει στην κερδοφορία».

Οι συντεχνίες καλούν την κυπριακή κυβέρνηση να επαναβεβαιώσει τη δέσμευση για διατήρηση των Κυπριακών Αερογραμμών Cyprus Airways.

Δείτε ποια είναι η πρόταση της Ryanair για μεταφορά τουριστών στην Ελλάδα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.