Δημοσκόπηση Public Issue: ποια τα αποτελέσματα-ανατροπή. Ποσοστά

Ποια τα αποτελέσματα που φέρνουν ανατροπή της δημοσκόπησης Public Issue; Tι δείχνουν τα ποσοστά της δημοσκόπησης Public Issue;

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, αλλά και στην παράσταση νίκης, δείχνει δημοσκόπηση της Public Issue.

Από την έρευνα που έγινε στη δημοσκόπηση της Public Issue για λογαριασμό του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής προκύπτει πως:

Η ΝΔ συγκεντρώνει 28,5%
Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 27,5%
Η Χρυσή Αυγή συγκεντρώνει 11%
Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 8%
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν 6,5%
Η ΔΗΜΑΡ συγκεντρώνει 6,5%
Το ΚΚΕ συγκεντρώνει 5,5%
Άλλο Κόμμα 6,5%
Με Αποχή / Λευκό – ‘Ακυρο 21,5%

Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με 45% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 43%.

Ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει καταλληλότερος για πρωθυπουργός με ποσοστό 41% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με το 26% στη δημοσκόπηση της Public Issue. Πιο δημοφιλής πολιτικός είναι ο Φώτης Κουβέλης με 43%, δεύτερος ο Αντώνης Σαμαράς με 39% και ακολουθούν οι Αλέξης Τσίπρας με 36%, Πάνος Καμμένος και Αλέκα Παπαρήγα με 27%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος με 24% και ο Νίκος Μιχαλολιάκος με 15%.

Σχεδόν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί εμφανίζουν μειωμένα ποσοστά σε σύγκριση με το Βαρόμετρο του Μαρτίου στη δημοσκόπηση της Public Issue. Τη μεγαλύτερη πτώση την είχαν ο Αλέξης Τσίπρας με 8 μονάδες και ο Πάνος Καμμένος με 7. Ο Αντώνης Σαμαράς έπεσε 4 μονάδες, ο Φώτης Κουβέλης και η Αλέκα Παπαρήγα 3, ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος 2. Αυξημένο κατά δύο μονάδες είναι το ποσοστό του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της VPRC.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.