Η πικρία της Γιάννας για τον Καραμανλή. Aποκαλυπτικό παρασκήνιο

Τι αναφέρει στο βιβλίο της η Γιάννα Αγγελοπούλου για τη συνύπαρξη της με τον Κώστα Καραμανλή την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων;

Ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο με λεπτομέρειες από την «συνύπαρξή» της με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 αποκαλύπτει η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη στο βιβλίο της με τον τίτλο «My greek drama», που αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες. Στα αδημοσίευτα αποσπάσματα που παρουσιάζει αποκλειστικά τo «Secret» η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου αναφέρεται στον κ. Καραμανλή με όχι ιδιαίτερη θέρμη, ενώ διατυπώνει και την πικρία της για την ψυχρή στάση του απέναντί της.

Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων αναφέρει για την τελετή έναρξης: «Σύμφωνα με το πρωτόκολλο περπάτησα στο γήπεδο μαζί με τον πρόεδρο της ΔΟΕ κ. Ζακ Ρογκ και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κωστή Στεφανόπουλο. Όταν επέστρεψα στη θέση μου όλους όσους προσπέρασα, η βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία, ο βασιλιάς του Βελγίου Αλβέρτος, ο Τόνι και η Σέρι Μπλερ, ο Ισραηλινός πρόεδρος Σιμόν Πέρες και δεκάδες αρχηγοί κρατών μου έδιναν συγχαρητήρια. Αλλά όταν κάθισα δίπλα στον Πρωθυπουργό έμεινε ανέκφραστος. Μετά από τέσσερα χρόνια επίπονου αγώνα, αμφιβολίες και νίκες, φαινόταν ότι όλοι ήταν ενθουσιασμένοι που βρισκόντουσαν στην Αθήνα, εκτός από τον πρωθυπουργό».

Διαβάστε γιατί η Γιάννα Αγγελοπούλου θέλει να επιστρέψει.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.