Γιατί αυτοκτόνησε ιδιοκτήτης βενζινάδικου στην άκρη του δρόμου

Γιατί αυτοκτόνησε ιδιοκτήτης βενζινάδικου στην άκρη του δρόμου στην Μαγνησία και συγκλόνισε την τοπική κοινωνία;

Mετά από την συγκλονιστική αυτοκτονία της μητέρας στην Ηγουμενίτσα που έγινε πρόσφατα, τώρα άλλο ένα τέτοιο διάβημα ήρθε να ταράξει την τοπική γνώμη.

Η αυτοκτονία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Αλμυρού Μαγνησίας. Τον 50χρονο ιδιοκτήτη του βενζινάδικου , βρήκε νεκρό ο αδερφός του.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αλμυρού Μαγνησίας από χθες το απόγευμα (02-04-2013), όταν άρχισε να διαδίδεται η είδηση για τον θάνατο του 50χρονου ιδιοκτήτη βενζινάδικου Β.Γ.

Τον ιδιοκτήτη βενζινάδικου εντόπισε νεκρό ο αδερφός του, γύρω στις 19.45, από χρήση όπλου μέσα στο αυτοκίνητό του στον δρόμο προς Φάρσαλα. Σύμφωνα με το e-volos.gr, τον 50χρονο που αγνοούνταν τις τελευταίες ώρες αναζήτησε η οικογένειά του, με τον αδερφό του να οδηγείται προς τα Φάρσαλα όπου κατοικούσε η αδερφή τους.

Εντόπισε το αυτοκίνητό του ακινητοποιημένο κοντά στο χωριό Βρυσιά και τον ίδιο νεκρό στο κάθισμα του οδηγού. Η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ο αγαπητός στην τοπική κοινωνία 50χρονος ιδιοκτήτης ενζινάδικου, που διατηρούσε πρατήριο υγρών καυσίμων στο δρόμο Αλμυρού – Πλατάνου, φέρεται να αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, τα οποία και τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Δείτε πώς βρήκαν τραγικό θάνατοι οι δύο παίκτες του γαλλικού Survivor.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.