Ποιο όνομα αφαίρεσε ο Βαξεβάνης από τη Λίστα Λαγκάρντ

Γιατί ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης κλήθηκε να καταθέσει ξανά στην προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ;

Το αίτημα να κληθεί ξανά στην προανακριτική επιτροπή ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης κατέθεσαν σήμερα οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με το αίτημά τους κατηγορούν τον Κώστα Βαξεβάνη ότι όταν δημοσίευσε τη λίστα Λαγκάρντ στο περιοδικό HOT DOC το οποίο εκδίδει, είχε αφαιρέσει το όνομα του επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά από τη σχετική λίστα, αφήνοντας μόνο το όνομα μιας εταιρείας.

Οταν πριν από λίγες ημέρες προσήλθε και κατέθεσε σε usb τη λίστα Λαγκάρντ που είχε στα χέρια του, οι βουλευτές έκαναν αντιπαραβολή με το δημοσίευμα και διαπίστωσαν τη «λαθροχειρία». Και καλούν τον Κώστα Βαξεβάνη να δώσει εξηγήσεις για την ενέργειά του αυτή.

Να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση της επιτροπής προβλήθηκαν σε προτζέκτορα τόσο το αντίγραφο της λίστας που ήρθε ξανά από το Παρίσι, όσο και το αντίγραφο που παρέδωσε ο Κώστας Βαξεβάνης, σε αντιπαραβολή με το δημοσίευμα του περιοδικού και διαπιστώθηκε ότι ενώ το όνομα του Δημήτρη Κοντομηνά υπήρχε και στις δύο version της λίστας Λαγκάρντ, απουσίαζε από το περιοδικό.

Δείτε γιατί επαναφέρει το θέμα της λίστας Λαγκάρντ ο Κώστας Βαξεβάνης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.