#

Σάλος με το ναζιστικό χαιρετισμό του Νότη Σφακιανάκη [φωτο]

Σάλος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία του Νότη Σφακιανάκη που μοιάζει να κάνει ναζιστικό χαιρετισμό. Δείτε τη φωτογραφία.

Tις τελευταίες ώρες το διαδίκτυο έχει πάρει φωτιά και υπάρχουν πάρα πολλά σχόλια για μία φωτογραφία που δείχνει τον τραγουδιστή, Νότη Σφακιανάκη να κάνει ναζιστικό χαιρετισμό.

Πάντως δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι ή όχι πρόσφατη φωτογραφία αλλά πολλοί χρήστες του διαδικτύου σχολιάζουν αρνητικά αυτη την κίνηση του λαικού τραγουδιστή λίγες μόλις ημέρες μετά τον ναζιστικό χαιρετισμό του παίκτη της ΑΕΚ, Γιώργο Κατίδη.

notis-sfakianakis-nazistikos-chairetismosΠάρα πολλοί ανατρέχουν σε συνέντευξη που είχε δώσει στην ηλεκτρονική σελίδα tralala, λέγοντας μεταξύ άλλων: «ίσως και να πεθάνεις στην φυλακή, αλλά να το κάνεις σαν τον Παπαδόπουλο, που το έκανε χωρίς να ζητήσει χάρη ή βοήθεια. Μιλάμε για απίστευτη μαγκιά… Τελικά ο μόνος μάγκας σε αυτόν τον τόπο, μετά τον Ιωάννη Μεταξά που είπε το “Όχι” εξ’ ονόματός μας, ο αμέσως επόμενος μάγκας, δυστυχώς ήταν πάλι δικτάτορας, ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ο οποίος είχε το σθένος, την ανδρεία, να τον καταδικάσει η πατρίδα του και να πάει στη φυλακή και να πεθάνει εκεί, χωρίς να ζητήσει χάρη, γιατί θα αποδεχόταν πως έβλαψε την πατρίδα του, ενώ αυτός ήταν πραγματικά πατριώτης. Αυτός που τον καταδίκασε πάλι, ήταν ένας τύπος, ο οποίος ήταν “αδελφή” και αν δείτε απόσπασμα από την δίκη των “Απριλιανών”, θα καταλάβετε τι σας λέω.
Ήταν στρατιωτικός δικαστής και κάποια στιγμή τον τιμώρησε η χούντα, διότι δεν επιτρεπόταν να είσαι ομοφυλόφιλος μέσα στο στράτευμα, γιατί δίνεις το κακό παράδειγμα. Έτσι λοιπόν, αφού τον έδιωξαν τον ξαναέφεραν κάποιοι πίσω για να τους καταδικάσει. Δεν είναι τυχαία τα πράγματα έτσι όπως έχουν συμβεί. Αυτός ο τύπος είχε βάλε μια τάξη στα πράγματα και δυστυχώς ήταν ο μόνος. Αυτός και ο πρόγονός του ο Σωκράτης, που τον τιμώρησε η πατρίδα του πάλι με δολοπλοκία».

Διαβάστε πότε έφτασε ένα βήμα πριν τον θάνατο ο Νότης Σφακιανάκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!