#

Pουβάς: τα γιαούρτια στην Κύπρο και τα χάπια που τον «πότιζαν»

Πότε θα παρουσιαστεί σε ταινία η πολυτάραχη ζωή του Σάκη Ρουβά αφού μια περίοδος της ζωής του απασχόλησε αρκετά τα ΜΜΕ;

Η ζωή του Σάκη Ρουβά πολύ σύντομα αναμένεται να γίνει ταινία. Μια ζωή πολυτάραχη με τα πάνω της και τα κάτω της.

Άλλωστε πρόκειται για την ζωή ενός star και μόνο αυτό αποτελεί εχέγγυο για το τι θα δούμε στην μεγάλη οθόνη. Σίγουρα η ταινία του Σάκη Ρουβά αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από όλους όσους αγαπούν τον καλλιτέχνη, οι οποίοι βέβαια περιμένουν να δουν και να μάθουν πράγματα που μέχρι τώρα κανείς δεν ήξερε. Ωστόσο μάλλον εδώ θα πρέπει να τους… απογοητεύσουμε καθώς στην ταινία δεν θα υπάρχουν αρκετά αδημοσίευτα γεγονότα της ζωής του καλλιτέχνη.

Μια περίοδος της ζωής του Σάκη Ρουβά που απασχόλησε αρκετά τα ΜΜΕ, ήταν και η… στρατιωτική του θητεία. Ήτανε μόλις 22 ετών όταν ο Σάκης Ρουβάς πήγε φαντάρος και τα όσα είχαν ακουστεί δεν ήταν και… λίγα. Του είχαν καταλογίσει πως «επικαλέστηκε ψυχολογικά προβλήματα για να μην υπηρετήσει», ότι «αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του με αλουμινόχαρτο» και άλλα πολλά.

Βέβαια ο Σάκης Ρουβάς αργότερα το διέψευσε σε συνέντευξή του στον Νίκο Μαστοράκη. Όταν ρωτήθηκε σχετικά, ο Σάκης Ρουβάς απάντησε: «Δεν νομίζω, αλλά εκεί, στο 411, με πότιζαν φάρμακα». Παραδέχτηκε πως τον μετέφεραν στο στρατόπεδο για να τον κατατάξουν και εκείνος «τρύπωσε κάτω από ένα τζιπ, με τους ανθρώπους γύρω του να φτάνουν σε σημείο να του κάνουν ένεση για να τον βγάλουν».

Η χειρότερη στιγμή του Σάκη Ρουβά ήταν το 1997 όταν και έδωσε συναυλία στην Πράσινη Γραμμή της Κύπρου με τον Τούρκο τραγουδιστή Μπουράκ Κουτ. Ο κόσμος αντέδρασε έντονα. Αποκορύφωμα ήταν και μερικές ντομάτες, γιαούρτια και πέτρες που του πετάξανε. Η κατακραυγή του κόσμου ήταν μεγάλη όμως ο Ηλίας Ψινάκης με το έξυπνο μυαλό του κατάφερε για μια ακόμα φορά να βάλει το χεράκι του και να ηρεμήσει λίγο την κατάσταση, αφού «έστρεψε τα βλέμματα» στην φούστα Valentino που φόρεσε ο Σάκης Ρουβάς.

Δείτε πόσα δηλώνουν στην εφορία οι σταρ της ελληνικής σόουμπιζ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!