Your face sounds familiar: ποιος πάτωσε στο σόου της Μπεκατώρου [video]

Δείτε το βίντεο με την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Μαρίας Μπεκατώρου, Your face sounds familiar. Ποιος πάτωσε στην πρεμιέρα;

Με ένα εντυπωσιακό χορευτικό ξεκίνησε το νέο σόου του ΑΝΤ1 “Your face sounds familiar”, με την απαστράπτουσα Μαρία Μπεκατώρου στο ρόλο της παρουσιάστριας!

Η Μαρία Μπεκατώρου μας εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά με τη ζωντάνια της, την τσαχπινιά της, το χαμόγελο της, την ενέργειά της και το μοναδικό χιούμορ της! Η πρώτη που υποδέχτηκε στο πλατό ήταν η Μπέσυ Μάφα, που είναι μέλος της κριτικής επιτροπής, η οποία μεταμφιέστηκε σε Edith Piaf!

your-face-sounds-familiarΑνατρεπτικό και γεμάτο εκπλήξεις το «Your Face Sounds Familiar» φέρνει τους θρύλους της παγκόσμιας, αλλά και της ελληνικής μουσικής στο ίδιο stage. Έτσι όσο κι αν φαίνεται απίστευτο, η Lady Gaga, η Rihanna, ο Michael Jackson, ο Freddie Mercury και πολλοί ακόμα super stars θα βρεθούν μαζί στη σκηνή και φυσικά… θα μας καταπλήξουν!

Νικητής του πρώτου LIVE του Your Face Sounds Familiar είναι ο Θανάσης Αλευράς ή …Κώστας Χατζής!

Αυτός που πάτωσε στην κυριολεξία ήταν ο τραγουδιστής Νίκος Γκάνος που μας συστήθηκε ως George Michael, αλλά η επιτροπή δεν έδειξε να πείθεται…

Δείτε τα βίντεο με την πρεμιέρα του “Your face sounds familiar” και το κομμάτι του Νίκου Γκάνου που πάτωσε:


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.