Eurovision 2013 Ελλάδα Alcohol is Free: τι λένε τα στοιχήματα λίγο πριν τον τελικό

Πόσο παίζει στο στοίχημα νίκη της Ελλάδας στον τελικό Eurovision 2013; Πόσοι θα δώσουν δωδεκάρι στο Alcohol is Free των Αγάθωνα και Κόζα Μόστρα; UB_Eurovision2013_KozaMostra_300x250Επιτέλους, η ώρα του μεγάλου τελικού της Eurovision 2013, του δημοφιλέστερου μη-αθλητικού γεγονότος της χρονιάς έφθασε και η Unibet παραμένει πιστή στο καθιερωμένο ραντεβού της με το συναρπαστικό διαγωνισμό τραγουδιού!

Στο site της Unibet θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία ειδικών στοιχημάτων για τη Eurovision 2013, μαζί με πολλές προσφορές με ελληνικό ενδιαφέρον για τους Κόζα Μόστρα και τον Αγάθωνα, ενώ όλοι οι φίλοι της σουηδικής εταιρίας θα έχουν τη δυνατότητα να ποντάρουν Live κατά τη διάρκεια του τελικού, την ώρα που οι καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα από κάθε χώρα, θα εμφανίζονται ζωντανά στη σκηνή του Μάλμε!

Το απόλυτο φαβορί του φετινού διαγωνισμού, σύμφωνα με τις αποδόσεις της Unibet, είναι η Δανία με την Εμελί και το τραγούδι «Only Teardrops» (πληρώνει 1.70) που συγκεντρώνει μέχρι στιγμής το 35% του τζίρου των πονταρισμάτων. Στη 2η και 3η θέση των προτιμήσεων θα βρούμε τις Νορβηγία (απόδοση 7.50) και Ουκρανία (απόδοση 10.00), όπου έχουν συγκεντρώσει 15% και 12% του τζίρου. Το δικό μας Alcohol is Free (απόδοση 50.00) βρίσκεται στην 16η θέση των προτιμήσεων όσων έχουν παίξει στοίχημα, με 4% του συνολικού τζίρου.

Εκτός όμως από το νικητή της βραδιάς της Eurovision 2013, όπου μοιάζει να είναι σκανδιναβική υπόθεση, η Unibet προσφέρει πολλά ενδιαφέροντα στοιχήματα για τους Κόζα Μόστρα και τον Αγάθωνα, που υπόσχονται μεγάλα κέρδη σε όσους κάνουν σωστές προβλέψεις. Από αυτά ξεχωρίζει η «τελική θέση κατάταξης της Ελλάδας», με επικρατέστερη επιλογή «να τερματίσει στις θέσεις 5 έως 10» (πληρώνει απόδοση 2.00), ενώ τα κέρδη θα είναι ακόμα μεγαλύτερα για όσους ποντάρουν, ότι το Μουστάκι του Αγάθωνα θα φιγουράρει στην τελική 4άδα του διαγωνισμού (απόδοση 6.00).

RankΆλλα 2 παραδοσιακά στοιχήματα της Eurovision 2013, όπου συγκεντρώνουν μεγάλο τζίρο από τους Έλληνες παίκτες σε κάθε διαγωνισμό, είναι το «Πόσα 12άρια θα πάρει η Ελλάδα;» αλλά και το «Πόσες χώρες θα δώσουν 0 βαθμούς στην Ελλάδα;». Το γεγονός ότι η Ελλάδα, μαζί με τη Ρουμανία και την Ιταλία, είναι οι μόνες χώρες από τα Βαλκάνια που θα πάρουν μέρος στον τελικό, έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για 12άρια από τους γείτονες μας (3.00 απόδοση δίνει να πάρει η Ελλάδα από 3 έως 6 δωδεκάρια).  Από την άλλη οι Κόζα Μόστρα ελπίζουν να κάνουν καλή εντύπωση σε όλες τις χώρες με το τραγούδι τους και εύχονται οι χώρες που θα τους δώσουν 0 βαθμούς να μην ξεπεράσουν τις δέκα στο σύνολο (απόδοση 6.00).

12ariΣτο site της Unibet, στην ενότητα Eurovision 2013, υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα ειδικά στοιχήματα, ενώ η λίστα με τις προσφορές πονταρισμάτων θα αυξάνεται συνεχώς μέχρι την ώρα έναρξης του διαγωνισμού. Επιπλέον η βραβευμένη σουηδική εταιρία δίνει την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες της να ποντάρουν Live την ώρα διεξαγωγής του τελικού την ώρα που τα συγκροτήματα και οι καλλιτέχνες θα εμφανίζονται ζωντανά στη μουσική σκηνή!

Κάνε τώρα εγγραφή στη Unibet και παίξε με 100% Μπόνους!

Σχετικά με τη Unibet

Η Unibet ιδρύθηκε το 1997, είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Στοκχόλμης (OMX Nordic Exchange) και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρίες στον κλάδο, προσφέροντας τις υπηρεσίες σε 27 γλώσσες μέσω των website της www.unibet.com. Σήμερα, έχει περισσότερους από 7,2 εκατομμύρια χρήστες σε παραπάνω από 100 χώρες, ενώ για τις χρονιές 2006, 2008 & 2009 κέρδισε το βραβείο της «Καλύτερης εταιρίας στοιχημάτων στην Ευρώπη» από το eGaming review. H Unibet είναι ιδρυτικό μέλος του European Gaming and Betting Association (EBGA) και του Remote Gambling Association (RGA) στη Βρετανία, ενώ ελέγχεται και πιστοποιείται από την eCOGRA σχετικά με τον υπεύθυνο και δίκαιο στοιχηματισμό.

Διαβάστε τι λένε τα ειδικά στοιχήματα για την Ελλάδα στη Eurovision 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.