Eurovision 2013 Ελλάδα: οι πρώτες αντιδράσεις Koza Mostra-Αγάθωνα μετά τα αποτελέσματα

Ποιες οι πρώτες αντιδράσεις του Αγάθωνα και των Koza Mostra μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την οριστικοποίηση της συμμετοχής Ελλάδας στον τελικό της Eurovision 2013;

Μετά από πολλαπλά εμφράγματα που έπαθαν όλοι οι Έλληνες και κυρίως οι ίδιοι οι συμμετέχοντες της ομάδας που εκπροσωπεί τη χώρα μας στον φετινό μουσικό διαγωνισμό της Eurovision 2013, η παρουσιάστρια της βραδιάς αποφάσισε να ανακοινώσει και το όνομα της Ελλάδας. Η σειρά που ανακοινώθηκαν οι δέκα χώρες που περνούν στον μεγάλο τελικό είναι τυχαία και δεν έχει να κάνει με τον αριθμό των ψήφων. Τη λέξη Ελλάδα την ακούσαμε στο τέλος και η αγωνία έδωσε τη θέση στη χαρά!

Σαν τρελοί έκαναν οι Koza Mostra με τον Αγάθωνα με την οριστικοποίηση της συμμετοχής της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision 2013, οι οποίοι μετά το τέλος της βραδιάς έστησαν το δικό τους γλέντι πίσω από τη σκηνή.

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις από Αγάθωνα-Koza Mostra με την οριστικοποίηση της οριστικοποίησης της συμμετοχής Ελλάδας στον τελικό της Eurovision 2013:

Δείτε την εμφάνιση του Αγάθωνα-Koza Mostra στον ημιτελικό της Eurovision 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.