Eurovision 2013 Ελλάδα Κύπρος: τι λένε τα στοιχήματα λίγο πριν τον ημιτελικό

Ποια τα προγνωστικά για τη θέση της Ελλάδας και της Κύπρου στον ημιτελικό της Eurovision 2013; Τι λένε τα στοιχήματα για Ελλάδα, Κύπρο και ποια τα φαβορί στη Eurovision 2013;

Η Eurovision 2013 είναι προ των πυλών και η Unibet προσφέρει στοιχήματα για το δημοφιλέστερο μη-αθλητικό γεγονός της χρονιάς σε αποδόσεις και ποικιλία που σίγουρα θα συζητηθούν!

Στο site της Unibet, υπάρχουν αυτή τη στιγμή διαθέσιμα περισσότερα από 140 ειδικά στοιχήματα για τους 2 ημιτελικούς (14 & 16 Μαΐου) και τον τελικό (18 Μαΐου), που θα καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών φίλων της Eurovision 2013, ενώ τις επόμενες μέρες θα προστεθούν ακόμα περισσότερα.

Επιπλέον η Unibet θα δώσει και φέτος σε όλους τους παίκτες, την ευκαιρία να στοιχηματίσουν live, κατά τη διάρκεια των ημιτελικών και του μεγάλου τελικού, ενώ παρακολουθούν ζωντανά τις εκτελέσεις των τραγουδιών και των καλλιτεχνών! Περνώντας στα βασικά στοιχήματα Eurovision 2013 βλέπουμε ότι μέχρι στιγμής φαβορί για την κατάκτηση του διαγωνισμού, σύμφωνα με τις αποδόσεις της Unibet είναι η Δανία (απόδοση 2.25), η Ουκρανία (6.50) και η Νορβηγία (8.00), ενώ ο Αγάθωνας με τους Κόζα Μόστρα πληρώνουν 50.00 απόδοση να τερματίσουν στην 1η θέση και 7.5 απόδοση να τερματίσουν στην πρώτη 4αδα.

Παρότι η ελληνική συμμετοχή δεν ανήκει στα φαβορί του τελικού της Eurovision 2013 , η συμμετοχή της σε αυτόν πρέπει να θεωρείται σχεδόν σίγουρη (1.10 δίνει η Ελλάδα να προκριθεί στον τελικό) και μάλιστα με καλή κατάταξη, αφού φαίνεται να συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες οι Κόζα Μόστρα να τερματίσουν στις 3 πρώτες θέσεις του ημιτελικού (απόδοση 1.75).

Αντίθετα, τα νέα για την Κύπρο δεν είναι τόσο καλά αφού η Δέσποινα Ολυμπίου θα δυσκολευτεί για να περάσει από τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2013 (απόδοση 3.30 πληρώνει να προκριθεί στον τελικό η Κύπρος).

Τα παραπάνω είναι μόλις μερικά από τα στοιχήματα Eurovision 2013 στο site της Unibet, σε μια λίστα που ξεπερνά τα 140 και θα αυξάνεται κάθε μέρα όσο πλησιάζουμε στον τελικό, ενώ την ίδια στιγμή οι άλλες εταιρίες δεν προσφέρουν παραπάνω από 5-10 στοιχήματα. Παρόλα αυτά, αν πιστεύεις ότι αυτά δεν σε καλύπτουν, η Unibet σου προσφέρει καθημερινά την ευκαιρία να δημιουργήσεις το δικό σου στοίχημα για την Eurovision. Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις περισσότερα.

Μπες τώρα στο site της Unibet και παίξε στη Eurovision με τεράστια ποικιλία στοιχημάτων!

Σχετικά με τη Unibet
Η Unibet ιδρύθηκε το 1997, είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Στοκχόλμης (OMX Nordic Exchange) και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρίες στον κλάδο, προσφέροντας τις υπηρεσίες σε 27 γλώσσες μέσω των website της www.unibet.com. Σήμερα, έχει περισσότερους από 7,2 εκατομμύρια χρήστες σε παραπάνω από 100 χώρες, ενώ για τις χρονιές 2006, 2008 & 2009 κέρδισε το βραβείο της «Καλύτερης εταιρίας στοιχημάτων στην Ευρώπη» από το eGaming review. H Unibet είναι ιδρυτικό μέλος του European Gaming and Betting Association (EBGA) και του Remote Gambling Association (RGA) στη Βρετανία, ενώ ελέγχεται και πιστοποιείται από την eCOGRA σχετικά με τον υπεύθυνο και δίκαιο στοιχηματισμό.

Διαβάστε τι γράφουν οι ξένοι για την πρόβα της Ελλάδας στη Eurovision 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.