Eurovision 2013 Κύπρος: “ερωτική” η δεύτερη πρόβα με ευτράπελα [video]

Πώς ήταν η δεύτερη πρόβα της Δέσποινας Ολυμπίου για την Κύπρο στην Eurovision; Τι εντύπωση άφησε και τι ευτράπελο συνέβη κατά την διάρκεια της πρόβας;

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η δεύτερη πρόβα της Κύπρου στη σκηνή της Eurovision. Η Δέσποινα Ολυμπίου ερμήνευσε τρεις φορές το τραγούδι «Αν με θυμάσαι» και με αυτή την πρόβα ολοκληρώνονται οι ζυμώσεις από πλευράς σκηνοθέτη και ΡΙΚ για το τελικό αποτέλεσμα που θα δούμε στις οθόνες μας την Τρίτη 14 Μαΐου (και βεβαίως ελπίζουμε να δούμε την Κύπρο και το Σάββατο, στο μεγάλο τελικό).

Η εντύπωση που άφησε η πρόβα της Δέσποινας είναι εξαιρετική, με το σκηνοθέτη να βγάζει εντυπωσιακά και έξυπνα πλάνα που ξεχωρίζουν, αλλά και τη Δέσποινα να εμφανίζεται άνετη και άμεση στη σκηνή, συστατικά απαραίτητα για μια καλή παρούσια στο διαγωνισμό. Η Κύπρια ερμηνεύτρια εμφανίστηκε με το κομψό μαύρο φόρεμα, το οποίο είχε φορέσει και στην πρώτη πρόβα και με το οποίο θα εμφανιστεί και στον ημιτελικό της Τρίτης.

Στα ευτράπελα της σημερινής πρόβας είναι η παρουσίαση κάποιου τεχνικού προβλήματος καθώς τραγουδούσε η Δέσποινα και αναγκαστικά σταμάτησε η πρόβα, ενώ η Δέσποινα ακομπλεξάριστη συνέχισε να τραγουδά! Επίσης ο ευδιάθετος σκηνοθέτης, λίγο πριν η Δέσποινα Ολυμπίου τραγουδήσει για τρίτη φορά, χιουμοριστικά σχολίασε πως η τρίτη φορά θα ήταν η πιο ακριβή και πως δεν χαρίζονται στην Κύπρο, αλλά υποσχέθηκε στην Δέσποινα στο τέλος της πρόβας πως θα τη θυμάται, κάνοντας λογοπαίγνιο με τον τίτλο του τραγουδιού.

Την Κυριακή 12 Μαΐου θα διεξαχθεί το καθιερωμένο πάρτυ των διοργανωτών και της EBU, στο οποίο η Δέσποινα Ολυμπίου θα κάνει μια άκρως εντυπωσιακή παρουσία, δίνοντας έτσι συνέχεια στις επιτυχημένες της εμφανίσεις στο Μάλμε!

Τέλος καλά, όλα καλά λοιπόν για τη δεύτερη πρόβα της Κύπρου, και απομένουν τρεις ακόμη «τελικές» πρόβες, πριν τον ημιτελικό, στις οποίες τα τραγούδια θα εμφανιστούν ακριβώς όπως στον ημιτελικό. Η πρώτη πρόβα του ημιτελικού θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας και Κύπρου) και στις 10 το βράδυ της ίδιας μέρας θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πρόβα, κατά την οποία οι επιτροπές θα δώσουν τα δικά τους αποτελέσματα, που ίσως και να είναι καθοριστικά για τις δέκα χώρες που θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό. Η τελευταία πρόβα θα διεξαχθεί την Τρίτη στις 4 το απόγευμα και στις 10 το βράδυ θα μεταδοθεί ζωντανά ο πρώτος ημιτελικός.

Δείτε την πρόβα των Koza Mostra για την Eurovision 2013.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.